HAPPINES

Jag är så otroligt stolt över mig själv. Fick MVG på engelska nationella! Nu har jag så otroligt mycket energi så ska ta mig en för lång powerwalk och köra massvis med styrka. Frankrike och Spanien resorna har löst sig nu som tur, så de blir av. 47 o 29 dagar kvar, och 16 till Stockholm med Sofia! Idag är en sån dag där jag älskar mitt liv, kunde inte ha det bättre.


Kommentarer
Postat av: Anna

Din blogg är jättebra och så, du har sjukt snygg stil älskar verkligen älskar ditt hår!!

Det jag inte gillar (ett tips bara) är att du inte skryter men du ska alltid skriva hur bra det gick för dig på ett prov hehe nu lät det jätte taskigt men hoppas du förstår,

2012-05-08 @ 17:13:40
Postat av: Fanny

Tack så mycket!

Jag anser det inte som något negativt. Jag skriver när det går bra för att jag blir så otroligt glad och för att det visar att allt slit ger resultat. Jag ska få vara stolt över det, det är absolut inget att skämmas för. Jag skriver även när det går dåligt på prov, inte bara bra. Så jag tänker fortsätta att skriva när det går bra eller dåligt för mig, det är något man ska få vara glad och stolt över eller ledsen och besviken!

2012-05-08 @ 17:41:20
Postat av: Sofia

Svar till Anna: håller verkligen med Fanny här, att skriva att man fått bra resultat på ett prov eller något liknande i skolan är inte att skryta, är det det så är det något man får skryta över. Det är något man själv presterat och kämpat för och är man. Duktig i skolan så är det ens egen förtjänst och det har man sin fulla rätt att skriva utan att det ska anses vara skrytigt. Det är fult att skryta om pengar och saker man har och det gör man bara inte men betyg kan man gitt dela med sig av! Sen ska man som duktig i skolan inte heller dölja att man har bra betyg eller så bara för att det finns personer som inte lyckad lika bra? Stör man sig på det är det (vad jag anser) avundsjuka... Men men, vi alla tyckwr olika! :)

2012-05-08 @ 20:26:01
Postat av: Anna

Svar till Sofia: det är klart har man kämpat i skolan och presterat bra så förtjänar man ett bra betyg?! Varför hade hon annars pluggat ifall hon inte nu verkligen ville ha ett högre betyg, man kämpar för det man vill ha och i detta fall så (tror jag) Fanny kämpat för att nå de högre kriterier. Tack för din åsikt men ärligt så räckte Fannys svar amiga ;)

2012-05-08 @ 22:37:53
Postat av: Anna

Svart till Sofia; glömde att ifall du läser igenom min kommentar igen så skrev jag (är att du INTE skryter)

Nu blev jag lite småsur eftersom att jag aldrig sa att hon skryter men i din kommentar uppfattade jag det som om du trodde att jag sa till Fanny att hon skryter vilket jag inte gjorde lite surt faktist :/

Aja ha en fortsatt trevlig kväll

2012-05-08 @ 22:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0