Friendship is a single soul dwelling in two bodies


Sticker ner till stan med denna snyggingen nu för mys sen ikväll blir det fest!!

Make out like it never happened


One thing about being on top of the world…it gives you a long, long way to fal


Äntliigen lov!! Det började med en runda på stan med Filippa och Julia. Fick med mig lite små saker och en fin bränna. Nu ska jag, Julia och Fia bara njuta av att det är lov och mysa hela kvällen.

You can get addicted to a certain kinda sadness


Who knows my limits?Precis hemma efter en lång och välbehövlig powerwalk med Elli. Gick en sväng inom bella för att säga hejdå innan hon sticker till Portugal. Nu är min älskling framme i Spanien den jävlen! Hon kommer att ha såå kul och festa som en gnu. Saknar henne redan!! Vi stormade tåget tre minuter innan avgång för att ge henne en sista hejdå kram, haha!! Nu ska jag ta en snabb dusch sen lägga mig för fick precis en fruktansvärd huvudvärk. Beror kanske på att jag var på ansiktsbehandling innan idag eller något. Okej detta inlägget blev väldigt ihopslängt men jag är så sjukt splittrad för tillfället, därför uppdateringen inte ligger på topp!!

A universe, eight planets, 204 countries, seven seas, 6.8 billion people. And you're the prettiest!One thing, Don't stop believing!


Boyce Avenue – Don't Stop Believin'

The sad thing is, I actually thought you were different.
“Haters will say what they want, but their hate will never stop you from chasing your dream -Justin Bieber”


Justin Bieber – Boyfriend

Experience it. Enjoy it. Just dont fall for it.


Drama, Lies, Tears. Yeey to the teenage years!


I don't trust words, i trust actions.

image description
Har precis varit på ansiktsbehandling och en runda på stan. Har lagt undan ett par rosa please jeans som jag blev helt kär i när vi plåtades när Tea fick bära dem. Får se om det blir rosa eller vita! Vilka tycker ni? Rosa eller vita? Nu ska jag snart till en annan läkare, har redan varit en sväng med knät på uppföljning idag så missade halva skoldagen. Mitt knä ser jätte bra ut vilket är skönt. Annars är det en helg vanlig måndag!

 


There is something special about you that's why I love you most in the world


We know were fooling around, we know in the end were not going to be together…


I ♡ Gossip Girl! Kollade precis ett avsnitt, hade helt glömt hut fruktansvärt bra det är!!
Kul att jag fick så många mail ang tröjorna. Ska se om jag har något mer att sälja men jag älskar mina kläder även om jag inte använder dem så ofta och vill ha kvar dem men ska kolla! Idag står det plugg till en lagom mängd på schemat, är trött efter gårdagen som var super lyckad.

“I like the way I feel when he looks at me, like I wanna believe in myself” —Gossip Girl


Shoot for the moon , and if you miss me , you’ll still be among the stars


Igår var plåtningen helt okej, Sofia var super duktigt! Det slutade det med att jag också fick plåtas med några kläder, roligt! Sen pös vi ner till stan med Matte för att äta min favvo mat och röka vp på mezo. Satt på uteserveringen, älskar att det börjar bli på pass varmt att man kan sitta ute. Idag är det slappe dag till max. Härlig vinst för HIF, skulle egentligen sett matchen men det sket sig i sista sekund. Ikväll är det mys på hög nivå med tjejerna ute i Höganäs!

Tell me something you've never told anyone else


I have five fingers for a reason


Jag lever. Fick lite kärlek av mina fina kompisar innan som gav mig en del energi som gör att jag hittar orken!! Nu är jag klar pluggad för idag, jag andas numera fysik och kan betydligt mer än när jag vaknade imorse vilket är skönt. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så oförberedd till ett prov som jag var i morse, grät nästan. Tur nog kommer jag föhoppningsvis iallafal inte få IG. Borde få MVG på sista fysikkursen för att gå ut med det i betyg med det kan jag nog pussa goodbye, tyvärr.. men vi får se, ska göra mitt bästa!!

Living in a hypocritical world with a lot of bullshit


An ugly personality destroys a pretty face.


Mådde inte helt toppen idag och behöver verkligen plugga till NO provet vi har imorgon därav att jag är hemma idag. Ska hoppa ner i pyskläderna och slänga ner huvudet i fysikboken och mina föreläsningsanteckningar. Längtar till påsklovet något grymt! Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste verkligen plugga!!

You know it's love when you receive a text message and fly up to see if it is from himPlugg plugg och tusen gånger mer plugg!! Hörs ikväll, om jag överlever det vill säga!!


New in.


Kärlek till please! Mitt tredje par nu, använder nästan bara mina please jeans! Någon frågade mig om tips på brallor och detta är det jag absolut rekommenderas främst. Jag har en relativt ''baggy'' stil där please är perfekt! Är ruggit sugen på ett par vita!

Good friends don't let you do stupid stuff. Best friends don't let you do stupid stuff alone.

image description
Världens bästa kompis!! Tur för mig att jag har dig min lilla pussgruka!!

♦BeautyIdeal♦Vad är att vara nöjd med sitt utseende egentligen? Det är så svårt att veta? Hur mycket får man klaga över sig själv när man vet att det finns folk som har det värre. Jag kan komma på mig själv ibland att jag klagar för mycket, jag vill ha mellanrum mellan mina lår, mindre näsa, rakare hår listan kan göras lång.. Men hur ofta är det man ställer sig i spegeln och säger till sig själv ''jag är fin precis som jag är'' Man behöver inte överdriva men kanske tänka på det fina man har, för alla verkligen alla har något som är unikt och fint på sig själv. Jag säger inte att alla är nya Megan Fox men alla har något som är speciellt för dem som gör dem vackra på sitt sätt. Det är viktigt att vara nöjd med både sitt yttre samt inre. Oftast blir du tusen gånger snyggare om du är självsäker och nöjd med dig själv. Då utstrålar du självsäkerhet och lyser upp på ett helt annat sätt.

Att vara perfekt är inte alltid det snyggaste för vad betyder det egentligen det att vara perfekt? Alla tycker olika och det som jag kanske tycker är perfekt tycker absolut inte du är perfekt? Så att uppnå det som anses att vara perfekt är inte det viktigaste här i livet.

Ät det du älskar för det är gott, träna inte varje dag för att gå ner i vikt bara för att du vill vara som alla andra utan håll det till den mängd du vill som passar just dig. Jag vet att ni vet att jag tänker lite på vad jag äter men det är bara för att jag inte kan träna alls för tillfället annars bryr jag mig inte ett dugg, men nu har jag börjat älska nyttig mat. Långsamma kolhydrater gör att jag mår tusen gånger bättre och orkar betydligt mer. Smoothies är godare än godis men det finns inget som slår B&J och inget och då menar jag inget så därför skiter jag fullt i om det är onyttigt för so what? jag älskar ju det?

Jag slår vad om att många av er vet att ni är snygga, att ni har stått där i spegeln och tänkt på hur bra ni ser ut. Att ni är nöjda med er själva. Men att ni den senaste tiden fått höra om alla beautyideal och hur alla tycker en perfekt kropp ser ut. Jag vet att det gör att man tänker mer på sin kropp och det gör att man får lägre självkänsla ibland. Beachen 2012 here i come snacket är redan i full gång och det är tufft. Men om du går där på beachen 2012 och är nöjd med dig själv precis som du är kommer inte någon bry sig om de två kilona du har kämpat med i månader.


Jag ser nu att jag skrivit en hel roman här men det jag vill få är att vara nöjd med sig själv är det viktigaste. Om du inte är nöjd med dig själv och sträcker på dig är det väldigt svårt för någon annan att tycka och se det också, så sträck på dig och visa vem du är för du är vacker på ditt sätt!!Med beatsen på öronen och min favvolåt som jag drogar sönder totalt är livet helt underbart!

Makeup.

image descriptionimage description
Bild på dagens sminkning, man ser inte så bra men det gick i rosa toner inför våren men knalliga läppar. CHICT!


Live your life to the fullest and enjoy every minute of the ride! #3

 

Live your life to the fullest and enjoy every minute of the ride! #2


Live your life to the fullest and enjoy every minute of the ride!


Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again.


Mamma kom hem med ett litet paket till mig innan, loove you!!
Fick en fruktansvärd huvudvärk direkt när jag kom hem, så blev inget plugg eller kompis för mig del. Ska snart lägga mig, då jag är väldigt trött. Sover för lite, ungefär 7h per natt och lilla jag behöver verkligen min sömn annars blir jag ingen rolig männsika att umgås med. Problemet är att jag verkligen inte kan somna på kvällarna, har för mycket tankar som far runt i mitt huvud. Kan ligga och kolla upp i taket i timmar.. tråkigt men sant. Förövrigt är livet tipptopp, har världens finaste vänner!!!

Every story has an end, but in life every end is a new beginningFick med mig ett par nya halvvantar hem idag, lagom varma nu till våren.
Vad tycker ni om designen? Snälla Alva hjälpte mig igår och idag har jag faktiskt fixat lite själv, tänk det ni(ni som känner mig vet hur fruktansvärt okunnig jag är på sånt här) Tack Alva!!


Friendship is a single soul dwelling in two bodies


Idag pyser min bf till Bryssel för en lång weekend. Låter kanske lite töntigt men saknar henne redan.. Imorgon är planerna redo, efter skolan pyser vi över till Danmark och fixar lite. Sen på kväller förar vi hos matte sen sticker vi vidare till Madison. Idag är det sjukgymnasten och träning till max, ska träna lite extra för allt det jag ska proppa i mig under helgen.

If you're going to be two-faced at least make one of them pretty.


It's nice to have someone in ur life who can make u smile even when they’re not around.


Fortsätter mitt bloggäventyr här på blogg.se.
Ikväll har jag bara slappat till max, inte pluggat ett dugg. Tyckte att jag förtjänade en pluggfri dag efter en dag fylld med nationella i biologi. Proven kändes någorlunda bra och hoppas på bästa resultat. Imorgon är det torsdag vilket innebär sjukgymnast och pluggdag con una amiga! Nu ska jag göra en fruktsallad och njuta till Grey's anatomy.

RSS 2.0