I miss you


Tommorrowland

Paus njutning i plugget! Så jävla sjukt, 2014 kommer jag och soff stå där och hoppa som galningar!!

You are in control of your own happiness

Är kanon glad, har höjt mig på mina sista arbeten i spanska! Men trots det tror jag att jag får nöja mig med mitt välförtjänta vg, vilket jag är nöjd med det också men hade inte varit fel med ett mvg i spanska inte. Förövrigt lever jag i pluggetsvärld nu sista veckan. Är ledig på fredag och har mitt sista prov på tisdag sen sticker jag till Frankrike! Love life känsla helt enkelt. Men nu plugg.. Matte och Idrotts prov, svenska redovisning, Matte inlämning och teknik uppgift kvar innan sommarlovet! Let's do this shit.


Sthlm #3


...

Jag är så hääääääääär sur. Har idrotts, so, spanska och matte prov och sist men inte minst svenska redovisning kvar innan sommarlovet och allt inom loppet av 1 1/2 vecka, yaaay!!! Därför hörs vi när jag har tid!

High on life dude!


Hemma efter en galet kul helg i Stockholm. Drar garanterad dit igen inom kort. Ska försöka sova snart, då jag är väldigt trött. Men imorgon laddar jag upp min helg i stockholm i bildformat, see ya!

Grattis på morsdag världens finaste och bästa mamma!

We're born this way

Dålig uppdatering men blir som vanligt när jag kommer hem kväll med massa härliga bilder!


Sthlm #2

Kanon härlig dag. Besökte Hunkydory, hur härligt som helst. Fixade håret hos Bobby och sen mys fika med kusinerna. Nu blir det vappan sen utgång!

Enjoying life!


SM #2

Bankett

Happiness and Fear naahh just happiness

VI DRAR TILL STOCKHOLM BABY!! En efterlängtad lång weekend i Stockholm fylld med shopping, besök hos Bobby och massa med annat skoj!!

-

Känslan som uppstår när man kommer på att man glömt att skriva kontaktuppgifter på sina CV man lämnat! Därför de inte hört av sig! Smart!!!


♡♥♡♥♡


Every closed eye is not sleeping, and every open eye is not seeing

Gosse-dag.

Even the smallest things can make you happy


Blev en redig mysdag med soff idag. Jag skulle slutat lite innan halv fyra men Marre var snäll och släppte mig lite tidigare för det var så fint väder. Så när jag kom hem till Soff efter en svettig bussresa stod mellisen framdukad. Bästa! Sen var det att sola och läsa min älskade svenska bok i timmar. Börjar faktiskt märkas att det börjar bli sommar på min bränna..loove!! Nu ska jag njuta av denna underbara tisdagskväll framför DH och GCB!!

All I need is you


Paradise


One day I will find the right words, and they will be simple to say

Väädret ♥♥
Plugg, plugg, sjukgymnast, plugg och sist men inte minst kvällsdopp med mina fina tjejer! Det summerar min dag.


Gymnastik.

''Det har varit mycket angående gymnastik på sista tiden, och det får mig att må mer dåligt än bra då min saknad av det och avundsjukan på de som har möjligheten, växer och växer när jag tänker på det, och är i mitten av det.
Jag är avundsjuk på de som går runt i träningskläder och ska tävla, jag är avundsjuk på de som värmer upp i överensstämmande rörelser och takt. Jag vill vara en av de som snabbt och proffsigt testar sina volter på redskapen och peppar på de andra. Jag vill vara med och defilera, sätta upp tävlingsfrisyr- och smink. Jag vill vara nervös för min egen skull. Jag vill få chansen att glänsa och briljera på det jag kan bäst. Jag vill ha det som det var förut. Jag är inte religiös, men trots det tror jag att antingen gud eller karma straffar mig. Jag var inte alltid tacksam över möjligheterna jag hade, jag tog inte varje träning på fullaste allvar och gav inte alltid 100 procent. Jag var lite otrogen mot gymnastiken, men för det behöver jag inte straffas tycker jag. Jag kunde fått en förvarning, typ som att jag började bli dåligare eller fetare, men att han/den skulle slå tillbaka på mig så hårt, det hade jag aldrig trott. Jag kan erkänna att jag inte alltid varit ärlig i mitt liv och många gånger varit löjlig med vilje, men lite spänning måste man ha, några misstag måste man begå för att lära sig.

När gymnastiken svek mig, kändes det som jag miste en familjemedlem. Den har varit vid min sida sedan jag var fyra år och har alltid funnits där för mig och stöttat mig. Den har uppfostrat mig och gjort mig ambitiös och flitig. Den har fått mig att inse många fakta och breddat mina gränser. Visst har man biologiska familjemedlemmar som man älskar, men gymnastiken valde jag själv och det är vad jag kallar äkta kärlek. Jag tänker inte låta den smita iväg förrän jag säger att det är dags, förrän jag är redo. Och det är jag inte än. Varken min kropp eller min hjärna. Jag har brutit ben och band men vad gör man inte för det man älskar? Min kropp är fortfarande lätt som en fjäder och jag har fortfarande inga framtidsplaner som hindrar mig från att träna. Så med andra ord, både en kropp och själ som en 12-åring finns kvar, vad mer krävs? Det svåra kan vara att bibehålla kroppen och själen, men det kan också vara något helt annat. Vad det än visar sig vara som kommer i min väg, så ska jag vara uppmärksam och krossa det så fort jag får möjlighet. Jag är en fighter. Jag kan bli den gymnast jag varit, och även bättre. Jag behöver inte ha någon smart eller erfaren som säger det åt mig, jag behöver bara ha tålamod.''
-Sofie Håwi


Jag har inte skrivit denna texten själv, men min kompis har som har samma skada som mig och som går igenom samma sak. Hon satte orden på mina känslor som jag själv inte kunnat. Efter helgens tävling med många tårar satte jag mig än en gång och läste denna texten. Ni förstår inte vad det är jag/vi går igenom. Att inte få göra det man älskar? Att få se alla andra göra det, det gör ont, ont på ett så speiellt sätt.

SM #1


Who knows our limits?

En helgrym kväll för de flesta av oss haha. Bilresan gick på hela 8 sega timmar men sov bort de flesta av dem som tur. Nu välkomnar jag söndagsångesten med öppna armar.. Skola kan du dö?!

Bankett


SM-Final

Är i Västerås och har ingen dator med mig så därför får bloggen lida!


SM


Teenage years!


The dead girls

Bakfulla, pigga och glada tjejer påväg till Båstad för jobb!


There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger, and live just a little bit better.

Babes!

I need to get my story straight

Bytte precis tillbaka till min gamla header, har så svårt att bestämma mig! Vad tycker ni?

Härlig dag med massa mys i stan. Fick med mig två nya favvo armband från Cirkus som numera sitter fast på min handled som aldrig kommer att tas av. Efter stan pös jag till gymmet och köttade mage. Jag gick även på akupunktur för min mensvärk. Trodde aldirg det skulle funka men det räddade min dag och tog endast 20 min. Fick 5 nålar, två i vadera ben och en mellan tummen och pekfringet på handflatan typ. Något jag verkligen rekomenderar till er tjejer som lider av mycker mensvärk. Världens bästa mamma har även köpt hem hur mycket frukt så det räcker till en hel arme som jag ska kränga nu. Jag älskar verkligen frukt, super gott!!

Yeah, I know it's hard to remember


My role models


A kiss is a lovely trick

Steg precis innanför dörren. Hade en väldigt mysig kväll hos Farmor och Farfar som alltid med godmat, härligt sällskap och bästa familjetiden. Jag vet att jag bloggat för lite de senaste dagarna men har haft fullt upp helt enkelt.

In 20 years, you will be more disappointed by what you didn’t do than by what you did


Gilla mig för den jag är annars är det inte mig du gillar


what comes easy, won't always last & what will last, won't always come easy.

image description
Mysfika med mina tjejer! Alltid lika trevligt med Soff och Amanda som sällskap!

A simple hello could lead to a million things.


Is there a difference or is it just ordinary?

En av mina outfits till visningen↑. Mer kan jag inte visa er, det får bli en överraskning till er som kommer till Fröken Ethels vipp-kväll i morgon. Jag fick med mig världens snyggaste skinnjacka idag också! Är super nöjd med den, kommer garanterat användas flitigt i vår/sommar. Nu ska jag ha mamma mys med världen bästa mamma framför Grey's.

Made of

Jag bokstavligt talat haatar regn! Men jag älskar regnkläder så lite gott i det onda finns det iallafall! Är på väg in till stan nu för att prova kläder till en liten visning. Har tränat styrka som ett djur idag så är redan helt slut. Annars har det varit en helt vanlig onsdag!

Just because I don't care doesn't mean I don't understand.


HAPPINES

Jag är så otroligt stolt över mig själv. Fick MVG på engelska nationella! Nu har jag så otroligt mycket energi så ska ta mig en för lång powerwalk och köra massvis med styrka. Frankrike och Spanien resorna har löst sig nu som tur, så de blir av. 47 o 29 dagar kvar, och 16 till Stockholm med Sofia! Idag är en sån dag där jag älskar mitt liv, kunde inte ha det bättre.


s(he's) br(ok)en.

Är superglad! Fick precis ett modelljobb för fröken Ethel. Berättar mer om det sen. Just nu sitter jag på bussen hem från träningen. Tränade som aldrig förr på gymet i 2.5 timme innan.. Heelt död! Sen vidare ut för träning på gympan. Så nu ska en trött men belåten Fanny hem och käka gott, duscha varmt och sova bäst.

There is a difference you know?

Sofia är påväg hit igen för att sova här, har legat ute i solen och halvpluggat hela dagen..sköönt! Är så otroligt sugen på att springa en runda. Får vänta några få veckor till sen så ska jag bli biff och få tillbaka min kropp. Ska dock ta världens längsta promme ikväll och köra massa med styrka, så det blir naajz. Har antagligen fixat sommarjobb nu!! Riktigt skojsigt!


Moving on is simple, it's what you leave behind that makes it difficult.


Cheers to the teenage years!


Bjuder på lite halv kassa bilder sen gårdagen. Lyckades faktiskt knäppa några bilder i alla fall. Det blev en helgalen kväll, vi sprang mellan Monky, Cardinal, Hälsing och Hampan. Riktigt rolig kväll med min fina Amanda och massa grabbar. Träffade Paulina och Bella ute en sväng också. Nu kommer min Elli snart hit för lite mys i solen som äntligen har hittat tillbaka.

Like resignation to the end Always the end



TGIF

Dagen kommer att bestå utav matteplugg till tusen och ikväll vidare på fest. Sitter så fint med helg nu så det finns inte. Synd bara att vädret håller på att försvinna..


ENJOY THE BEST


Summer I love you

Har haft världens bästa sommardag någonsin med min egna Soff! Började med att sista lektionen spenderades ute i solen med live musik från Albin! Efter det ett stopp på sofierokiosken, hem till Soff och plugga i solen. Promenix genom skogen i shorts med massa bus, och sist men inte minst årets första dopp i havet! Gjorde även massa mer men det tänker jag inte berätta mer om haha. Dagen var mer än behövlig. Sommar jag älskar dig!!

 

 


Don't take people for granted.


Summer

Ligger ute med sofia vid poolen och drogar denna underbara-sommar låt! Sommar jag älskar dig!!

THIS IS LIFE!

 

Bikini, läsk, värme, sol, so plugg och min älskade Soff!

 

image description

Min finfina kompis!

 


Love and live your life to the fullest

Tänkte berätta lite kort om min valborg. Vi började i Lund redan klockan halv elva och höll på till kanske halv 6? Sen stack jag ner till tivolit med min sis och soff och det var ingen bra kompo alls säger jag bara!! Sen stack vi till Mariapark på fest men stannade bara ett tag, sen vidare ut i stan. Monky var helt amazing med roligt folk och musiken var som tagen från min och soffs spellistor fast remixade, dock var det 20+ så vi var garaterat yngst. Vi var hemma halv 4 ikväll då det var sjukaste kön till bussen. Roligast på hela kvällen var kommentaren jag fick när jag skulle hoppa av bussen ''Hallå kom tillbaka?! vill du föda mina barn?'' Tala om att jag och Sofia dog av skratt. Lyckad kväll med andra ord och idag kunde jag inte mått bättre!!

RSS 2.0