Words of wisdom

Fast i mitt gamla beroende igen, Entourage 

Remember it, think of it, explore it

 

Family first, always


Tomorrow is a new day with no mistakes in it yet

GLAD!! Hoppade i ett par convese för första gången i år, nya skinnjacka åkte på och hade tom solbrilz på huvudet när jag gick hem från skolan. 

Yes, sometimes we actually do screw up


PB;s

Sommar, Första ppp, Nollning, Glädje och massa Kärlek.
Efter att jag vaknade upp till en massa fina sms mellan oss tjejer, inser jag verkligen vilken tur jag har att ha mina favvosar, vår fina sextett!!

Don’t let the past dictate who you are, but let it part of who you will become

Hoppat in i nya träningskläder och ska äntligen dra mig mot gymmet! Hejsvejs


Same old story, same old song

Kollade precis igenom lite gamla semesterbilder. Tiden går så läskigt fort. Min lillebror kan ploppa ut vilken dag som helst nu i princip de kommanade veckorna. Kommer ihåg när mina föräldrar berättade att jag skulle få ett lillsyskon. Det var för mer än 6 månader sedan och känns som igår.

Kom precis hem från min boy, ska sätta mig och plugga matte i några timmar nu sen ikväll ska jag jobba, blö! 

Life is what you make of it

Här hade jag också velat stå, med min bästis i bikinis och bara njuta. 

Eyes wide shut

 

Här vill jag stå, på afterskii med mina fina kompisar och bara njuta och det nu tack>


Suprise me

Efter en toppenresa med Julian med massa god mat, massa mys och väldigt mycket shopping stack vi direkt hem till Hubbs för lite trevligheter. Igår jobbade jag klockan tidigt och efter en mysig lunch med Issa åkte jag hem för att umgås med Mägs och fulis. Skulle egentligen iväg i gårkväll men efter få timmars sömn blev det en myskväll med Mägs och Soff. 

Don't count the minutes, hours, days, weeks, months, or years.Count the memories.

Nu ska jag iväg för att få min alla♥present. Destination okänd, vad vi ska göra vet jag inte utan jag vet bara att tåget går snart och jag ska tillbringa lite mer än ett dygn tillsammans med min pojkvän. 
 

I ♥ U

 
Idag fyller världens finaste människa år, min fula lillskit till lillsis! GRATTIS MIN ÄNGEL


The whole truth and nothing but the truth

Mägs och Mallan kom precis hit och snart kommer fler för att kolla litta fotboll ikväll. 

When Worlds Collide

Idag pös jag ner till jobbet redan klockan 8 och jobbade några timmar. Stack sedan till väla för en shopping o mysstund med lillskiten. Jag brukar aldrig hitta något kul i varken stan eller på väla men de senaste dagarna har jag handla massa kul. Flippsi fyller år i morgon och eftersom jag ska bort ska vi fira henne ikväll en stund, så ska plugga lite sen till gymmet en sväng och slutligen börja slå in paket och fixa lite. Att hon redan är 12 är sjukt och tanken på att hon inte kommer vara minstingen längre är ännu sjukare. 

♫ - November Skies

Jag är helt slut i hela kroppen efter ett jobbigt pass på gymmet, är på dåligt humör och orkar inte jobba vilket jag måste. Nej ska sluta klaga och ta tag i livet. 

Kisses

Vaknade bredvid Sofie imorse, efter gårdagens firande av att hon tagit körkort. Stack ner till stan en runda för lite egentid, med ansiktsbehandling och nagelfix. Efter det blev det en myslunch med papps och lite shopping på det. Ska iväg till sjukgymnasten nu sen träna, ska även hinna jobba och ikväll ska jag träffa Ida, äntligen! 

Luck is what happens when preparation meets opportunity


YOUR DAY


Ellibelli fyller 18 idag, GRATTIS BABE!!! 

Daydreamer

Vaknade bredvid Mägs efter en halvknas men rolig kväll. Ska sätta mig och plugga lite matte nu sen ska jag ner o jobba några timmar och sen får jag se vad som händer. 

We are young


Days that leave traces in your life, make them count

Blev en bra kväll igår, först mys med tjejerna innan grabbarna kom sen vidare på fest i Ängelholm och slutligen somnade jag bredvid min fulis. Vi vaknade klockan 3 idag vilket är rekord för mig som annars bara kan sova till typ 10, sen kom Mägs och vi pös till Hubbs. Ninni och Ebba var precis här men nu ska jag och Mägs iväg för lite skoj. Ha det! 

FREITAG


♥♥♥

Underbar dag igår. Fick en ros i skolan, följt av en runda i stan med mammi för lite shopping och slutligen hem till min boyfriend för mys. Nu har jag as brådis för ska till Ninns med väldigt många goa människor sen vidare på fest i Ä-town.

Valentine's Day


Love you

 
Idag har jag firat och ätit min alla♥middag med min andra halva(hälft, men det låter fett b) på La pizza. Kom precis hem och ska kolla greys och sen plugga det sista. 

Stop your life from fleeting

Sitter hemma hos soff med henne och ninns och ska plugga lite historia och spanska. Prov i morgon och på fredag sen är det fanomej lov. 

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel

Istället för att mysa med mamma och plugga fick jag shoppingryck och åkte in till stan. Mötte upp fellobello för att kolla lite jackor och annat. Fick med mig ett par nya brallz hem faktiskt. Kom precis hem från gymmet, från tabatan! Fått ett nytt favvopass. Klagade igår på att jag inte skulle kunna röra mig idag men i morgon lär jag inte komma upp från sängen.

YOUTH

Idag är det fan min dag! Fettisdagen, kan nog vara världens bästa påhitt. Efter skolan blev det därför en fettofika, såklart. Ska gå på tabata med Mägi ikväll men först äta massa gott med mamma, och juste pluuuggaaa!

Find yourself a purpose


They do exist


Idag tog jag äntligen tagit tag i mitt liv igen och begav mig till gymmet efter ett långt uppehåll. Otroligt skönt att vara på banan igen. Ett step-pass, intervallträning och ett magpass blev det, och jag lär inte kunna röra mig i morgon. Annars har dagen varit bra, kort skoldag följt av spanskaplugg med min fulis till kille. Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga lite historia.

EVERYTHING

Kom precis hem från jobbet, lång dag med väldigt mycket att göra. Till min räddning hade jag Sexion D'assaut och massa annat bra i lurarna vilket underlättade. Ska faktiskt starta en film och poppa poppizar för att förbereda mig inför den kommande veckan med mycket i skolan, träning och lite annat. Tur att jag har fulisen ovan på torsdag, första alla hjärtan som jag inte spenderar med soff typ haha!

I found out

Studymode-ON, med Justin akustiska album i lurarna och te i stora mängder. 

I can't get enough

Att komma hem till mitt rum efter mer än ett dygn borta när 2 av mina babes, Soff och Mägs varit här utan mig, hittar jag massa söta lappar lite där och var med kärleksförklaringar, skämt och Mägs veckoplanering över mitt liv haha, kan vara det bästa på länge. Inser även att Mägs har städat, vikt mina kläder och även bäddat sängen. Idag står det 5 timmars jobb på schemat men även plugg, massvis med plugg. 

Saturday

Efter ett mysigt dygn hos min fulis är det dags att hoppa ur myskläderna och in i festkläderna. Middag hos soff, sen förfest med alla damer och slutligen iväg på fest. Bra helg! 

M Ä G S

skulle bara säga TJEEENA! så tjena! 
Haha, ovan ser ni vad som bla händer när man lämnar Mägs själv hemma i mitt hus.. 
 

Universe

Äntligen fredag och äntligen helg! Spenderade eftermiddagen med mina hjärtan på en långfika, följt av en sväng i stan. Nu ska jag snart röra mig till bussen för en kväll hos min pöjk.

Haha, detta kommer bli spännade. Att få alla de sjuka bilder man skapat i sitt huvud på film
 

Tusen gånger om

Mitt hår ser solblekt ut när jag kollar mig i speglen, kinderna är fortfarande lite solbrända sen Italien och jag lyssnar på min sommarlista, åhh. 
 

Kleerup – Forever (Feat. Neneh Cherry)

Spenderade eftermiddagen hos frisören, blev faktiskt exakt som jag ville ha det denna gången. Nu ska jag sätta mig o plugga fek med Arvid inför provet som vi har imorgon. Snart helg vilket är superskönt. 

060213


Just do what makes you happy


Idag var det skönt att vara hemma!

Because the night belongs to lovers

Att lägga sig ner och vila ögenen bredvid mamma i 5 minuter slutade med att jag vaknade nu, 3 timmar senare. Inget man bör göra när man har plugg.. 

Forever

Sov bort hela dagen men nu framåt kvällen kom den klassiska pluggångesten så har suttit och pluggat några timmar, känns fel. Inte pluggat på över en vecka. Även insett att min dator är paj efter resan vilket suger. Men somnar iaf glad efter en pratstund med min fulis och av tanken på att antagligen få träffa fellobello och resten imorgon igen. 
 
 

ⓢⒺⓢⓢⒺ

Ni kommer få stå ut med så otroligt mycket bilder från sesse, bara så ni vet! Har 1100 mobilbilder och 350 kamerabilder. 

Die Young

& så var vi hemma igen. En sjuk vecka med mycket utav allt med människorna som står mig närmst. Inte riktigt känt efter hur jag egentligen mått under resan fören jag kom hem igår och fyfan.. När jag kom hem stod en Soff och en Mägs innanför dörren och gav mig massvis med kärlek. Ligger i min säng och mår som man antagligen förtjänar efter vår vecka i Italien, men nu vill jag bara bli frisk och återgå till min vardag. 
 

RSS 2.0