I min vildaste fantasi

 

Man måste dö några gången innan man kan leva

 

Ett fel närmare rätt

Mysiga dagar på Åstol med Micka, in till storstaden till Joel och Julian för att glo fotboll och lite smått. WOW- vilken match. Kom hem för ett tag sedan och mår skit, varit sjuk hela helgen tyvärr.
 

Snurra min jord igen

Åker upp till min älskling i Göteborg några dagar och sen ska vi kolla fotboll med J&J i Göteborg. Behöver helg och ledighet efter allt jobba denna veckan. 
 

Längta till det nya

Igår pös jag, Ninni, Magda, Malin, Joel och Jacob o hoppade från klippor ute i mölle. Vincent och Adam kom och hämtade oss girls med båten och skjutsade oss tillbaka hemåt. Käkade thaimaud hemma hos magge och avslutade kvällen med filmmys.  
 

Jag vet en vän som vet en vän


Jobb, mys med mina absoluta favoriter, kvällskäk o glass vid havet med Joel.


Det är ditt skratt som lagt sig i mitt

 
 
 
 
 

Om det bara vore så enkelt

 
 

Älskade underbara sommar

JÄVLAR - vilken vecka det har varit. Solat, badat, festat, stökat och busat konstat hela veckan. Är sjukt slut i hela kroppen, inte konstigt efter denna resan. Träffat otroligt många nya härliga människor men att den spenderats med mina älskade och galna favoriter gör ju den bara ännu bättre. 
 
 

På promenad genom stan

Kollat MUF-fotbollsmatchen med Fellso, lunchat en snabbis på donekn med Nellan, Leiding, Ljung och Winni och får fort gratis mauuud, yes! Ska börja packa inför Gotland idag, tar flyget upp till Ebba, Ninni och Magge som redan är där på tisdag morgon. Livet är ganska gött ändå!!
 
 
 

Ska du med & flyga?

LYCKLIG. Utan tvekan sommarlovets bästa moment igår. Stod skrikande konstant i över en timme och sjöng som en galning till mina och Maggans alla favoritlåtar. Underbart, Thibo Girardon kan vara Sveriges hetaste babe, utan krydd. Rysningen jag fick i början av Ska du med och flyga, och energidampet i resterande delar av låten..haha åhhhh!!! Slår nästan när Justin spelade Fall och Love me live
 
 
 

PANDA DA PANDA

Efter mycket om och men sket båstad sig för mig ikväll och istället ska jag få se mitt älskade, fina, ljuvliga, fantastiska, bästa PANDA DA FUCKING PANDA. Ska möta upp Emil, Adam och Winchester för att se De Vet Du sen kommer mina älsklingar till panda da panda. Som jag längtat!
 
 

BÅSTAD #3

Sen dansade jag och Hilda med DJ BabyJ vidare in på Pepes för en sjuk natt. 
 
 
 

BÅSTAD #2

Efter vi käkat hoppade vi på båten Natasha, dansade och hade det riktigt jävla roligt. Såklart fick vi tjejer lite starstruck (haha) för att Jon Olsson befann sig på samma båt som vi gjorde och träffade Kevin Bäckström.
 

BÅSTAD

Käkade pirre på Peppes med alla fina innan vi drog iväg på förfest. 
 
 

Det är samma grej

Kunde inte fått en bättre dag igår. Är så glad för mina fina kompisar, verkligen. Idag pussade jag hejdå på min Mikks ännu en gång och denna gången på ''rikitgt'' Sprang efter tåget med tårar i ögonen haha. Fårse om Sofia lyckas dra mig ur sängen för att fira Simon ikväll eller om jag däckar inom de närmsta minuterna.  
 
 

Genom Eld & Vatten

Inatt firade vi både mig och Toel, bästa!  Vaknade upp med massa kompisar i huset och idag har vi bara degat vid poolen hela högen. 
 

Livet är fan bäst


Imorgon väntas en BRA dag. Jag fyller 17 bast, helt sjukt. Kommer vakna bredvid mina 2 änglar ovan. Ska sen till Köpenhamn med Mägs, Micka, Soffe och min family sen på kvällen ska jag och mina närmsta vänner fira både mig och Joeltoel. 
 

Att ta rätt beslut

Elins bilder sedan vi var hemma hos henne. 
Idag ska jag jobba några timmar, ikväll till LA för att kolla älskade Hoffamestro igen med mina brudar.

Spontana beslut

Åkte ner till Ystad och checkade in på Ystad saltsjöbad för ett dygn med sol, bad och spa. Behövde jag verkligen!
 
 

För mycket vatten ska rinna under många broar

''Vi ses på onsdag'' ÄNTLIGEN
 
 

Du vet det längst in

De senaste dagarna har jag haft fullt upp, jobbat, myst, festat och igår efter många timmars jobb serverades det en färdiglagad måltid fixat av ingen annan än herr Mastercook. 
Idag har jag redan hunnit jobba o hämtat ut mina två plånböcker på polishuset(fan på tiden haha)
Nu ska jag in till stan o fixa naglarna sedan möta upp mina favoriter o sedan på fest i Ängelholm som börjar redan klockan 4. Bra dag!

RSS 2.0