Hej jag heter Emil och jag är bäst

Tarzan^ fick äran att gästblogga efter att hittat en Fanny cola
 

Änglar

Det finns verkligen fina människor. Glömt två plånböcker på bussen den senaste tiden och båda har lämnats till polisen. Hoppade av lycka när jag fick brevet att min favvo som jag tjatat om i eveigheter var tillbaka!
 
Ska möta upp Emil för att träffa vår favvo en stund nu. Har även hunnit med några timmar på jobb. 

Vill ha kvar kakan och äta den

Tio timmar på jobbet - check!
 
 

Ifall detta är vad vi har

Slog mig idag att jag sovit själv en natt på hela lovet, hatar att vara själv. Idag har jag träffat Hubbsi en sväng, tränat, gått på ansiktbehandling, fikat en snabbis med Arvid o Witt och ikväll ska jag chilla med favvo. Ska jobba 10 h imorgon, blöö. Igår vinkade jag av fello efter en sväng inom Sebbe för att chilla lite. 
 
 

Låt det va som i en film

Grattis bästa Pappi! 
 

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg

Tre fyra änglar lämnar mig hemma i kalla Helsingborg för bättre ställen.. Tagit vara på tiden med M, shoppat för mycket (igen), tappat bort min plånbok (igen), glömt mitt sommarkort på bussen (igen)... Så är i princip fast, varken busskort, bankort eller cash, naaajs! Annars har de senaste dagarna varit fyllda med massa roligt.
 
 
 
 
 

Strålande ljus


Fabbebabbes dop.
Igår kom min älskade micka hem och ska bo hos mig några dagar innan hon sticker igen. Idag står det 10 h jobb på schemat!
 

Vilket håll du än går

Underbar dag igår med mina favoriter, började dagen i Båstad och avslutade den i Barsebäck. 
 

På promenad genom stan

 

Älskade vänner


Finns det en så finns det flera

Är så lycklig just nu.
Pussat hejdå på min älskade micka, fått en sambo vid namn magda, rundor på havet, spontanare till malmö, myskvällar, fester, dop, bakdag, mys i mölle, bage häng, ingått i ytterligare ett löfte och nu myser jag hemma hos min favorit och imorgon är det älskade midsommar! 
 

 
 
 

Minns bara allt det bra

 

Sjutton år

 

Varje dag räknas

Jag är utan tvekan omringad av världens bästa människor, helt klart!  
 
 

Är det nu, nu som det tar slut?

Jag har tappat lusten att vika ut mitt liv på bloggen som ni kanske märkt. Får därför se hur uppdateringen blir framöver.
 

Då har vi förlorat allt

Kollade Hangover 3 igår med ett gott gäng, riktigt rolig. Efter det mötte jag o Ninns upp Olle, chillade lite och imorse vaknade jag av frulle på sängen
 

Blickar ut över stadens alla ljus

 

Sena nätter, tomma glas


Du vet nästan inget om mig

Istället för att dra över med alla, mös jag, Micka, Mägs och Avve själva. Slutade med att en viss person trillade av båten inne i hamnen, annars gick allt prima! Nu ska vi iväg för att dricka lite gott med våra mates! 

Större kan ni aldrig bli- ProCivitas 13

I onsdags konstaterades det ytterligare en gång att jag går på Sveriges bästa skola! Flaket, det var stora kontraster från resterande flak och jag rös av glädje! 

Champangefrukost

Bilder sedan Champangefrullen hemma hos Ninns i onsdags!
Igår blev en väldigt bra kväll, började hos Sebastien och avslutades hos Stål. Nu ska jag snart åka till Viken för att ta båten över till Hornbeck med mina fina kompisar och njuta av att vi har sommarslov! 

Som bara kära kan

Fantastiska dagar som gått, ska uppdatera dem i bildform senare men nu ska vi iväg för att fira Sebastiens student, har inte ens hunnit sminka mig så måste snabba mig! 

Skål för sommaren

Utspark för boysen som hade inspark för oss, bästa på länge! 

Bränt alla tänkbara broar

S-U-R
Shoppade alldeles för mycket idag på väla, därför ska jag vara duktig o dra mig till jubbet nu. Imorgon står det beachhandboll som jag egentligen inte får vara med på men jag måste för lagen inte räcker till (bingo:)) på schemat, följt av prov, frisören, utspark och slutligen PPP.. 

Långa nätter

Igår efter en dag med poolmys placerade vi oss på min uteplats och planerade utsparken för de kära killarna i trean som kommer ske innan PPP på måndag. Äckliga mängder alkohol, lekar och förnedringar står på schemat! Detta kommer bli naajs

Du hade mer än vad jag förväntat mig

Ett prov kvar, ett!

Jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte

Börjar glömma bort att jag har en blogg, hinner inte med längre. Senaste dagarna har bestått av fikor i solen, jordgubbar i mängder, spontankväll med Seb och Soff, krökkväll utan krök för min del och igår åt jag en mysig middag hemma hos favvo-Ninns sen fick jag och Emil äntligen se Fast and Furious 6, äckligt bra!

RSS 2.0