2 0 1 3

Kollade igenom mitt instaalbum på telen, så kom alla publicerade och opublicerade bilder fram.. kunde inte haft det bättre!

Varje dag är en ny chans till förändring

Idag hoppade jag ur myskläderna och in i mina baggyjeans, gick till skolan och skrev ett litet historiaprov. Träffade alla mina buddz och nu är jag lyckligare än lyckligast. Har inte mycket plugg kvar nu vilken känns sjukt, tomt som att något fattas, klagar dock inte! Jag, Mikka o Ninni har efter en fika bestämt oss för ett löfte, få se hur länge det håller..Ska träffa just dem ett tag nu, gotte!

Morgonmys

 

Hon sa jag vill inte vara en i mängden, men låg redan nedbäddad naken i sängen

Ligger o glor en utav de bästa filmer jag någonsin sett, knarkar tabletter och väntar på att klockan ska slå frisk vilket den aldrig gör.
 
8 dagar.. ÅTTA DAGAR. Jag saknar dock skolan nu, ganska mycket

But two times not enough


Best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one

Ätit gott, fått en go påfyllning i garderoben, speciellt på klänningsfronten och myst med mammi. Snart kommer my fav hit för att gosa och kolla film med mig. Livet är inte så tokigt trots allt..
 

Once I gave a fuck

Vill inte resa mig upp ur sängen, min comfyzone. Ska käka lunch med mammi och mysa.. inte så illa det heller iofs. Har kollat klart Suits, buhu så får hitta något nytt o kolla nu istället.. 

Best of the best

Världens bästa mamma! Love you

What I need


Fått agera sjuksyster och bjuda på glass idag. Äntligen lite sällskap haha. Ikväll kommer kanske Soffe hit igen för att mysa och kolla fotboll, gött! 
 

Here's a message that i'm sending out

Fick besök av min favvosoff igår, på varsin kant av soffan med pizza och movie. Idag känner jag mig faktiskt lite bättre, så får ytterligare ett sällskap en stund idag, yay! Hatar o vra sjuk, hatar o vara ensam men framförallt hatar jag att inte ha något o göra! Tur att jag har 4 olika Bjs och Suits som räddar mig

17 år - Veronica Maggio

Idag är en dag jag verkligen inte vill vara sjuk. Vill vara på heden, spela fotboll mot slampeon o visa att procce är bäst med mina amigos! Istället ligger jag o glor Suits, knarkar piller och sover..Dock är jag överlycklig efter lite resultat som visar att slita med plugget lönar sig. 

Revenge is the best revenge


Jag o den andra sjuklingen bestämde oss för att börja glo Suits samtidigt och det är det enda vi gjort idag. Är helt fast och om ni inte kollar det borde ni verkligen göra det! Perfekt nu inför sommaren när man har tid att glo tv och för mig när jag ligger död i sängen! 

You're only here for a short visit

Fick svaret att jag har lunginflammation precis, så ska börja käka penicillin nu vilket gör att jag kommer vara på banan om någon vecka igen. Svaret ang körtelfeber får jag i början av nästa vecka men håller tummarna att jag slipper det, verkligen! Kommer ligga parkerad i sängen exakt hela dagen idag och bara kolla film, BEHÖVLIGT! 
 

I've gotta let it go

Kom precis hem från sjukan efter 3 dryga timmar. Trodde faktiskt inte att jag var så sjuk men tydligen var jag det tyvärr.. Får mina exakta svar imorgon så håller tummarna att jag får pencilin o hinner blir frisk innan sommarlovet! 

Everlong

För att pigga upp mig bokade jag och mamma precis vår vinterresa, Miami i 3 veckor med kryssning runt om där borta. Innan dess ska jag hinna med så mycket, bla ett helt sommarlov fyllt med roligheter och en termin som 2a. Tiden går äckligt fort..

Steg upp med feber och halsont i morse men drog mig till skolan för att skriva matteNP ändå, vilket gick helt okej. Vaknade precis efter 5 timmars sömn, ett missat frisörbesök och en missad middag med mina babes senare. Tur att Arvid känner mig så väl som han gör och har köpt mitt favvo godis till mig, bästa! 

Perfect


Shoppingrunda, matteplugg med favoriter och två träningspass! Bra dag!

Reality

Änglar
Toppar och Dalar, dra åt skogen. 

The way I’m feeling

Per Gessle – Tycker Om När Du Tar På Mej
Per Gessle – Här Kommer Alla Känslorna (På En Och Samma Gång)
Lyssna på gamla o mysiga låtar=nostalgi till tusen
 

Close your eyes

Efter skolan borde jag pluggat, åkte istället iväg med Emil och Stenfeldt i det fina vädret, vi mötte sedan upp Mägs och njöt av sommarvädret ytterligare. Kom precis hem från en kvällspromme med Elli och ska försöka plugga lite nu, är i princip ledig imorgon då alla våra lektioner är frivilliga, skönt! 
 

What it takes to come alive

Spenderade 13 timmar i skolan idag. Började dagen med NP, lektioner, cabaret, öppethus och avslutningsvis pizzakräng. Ligger parkerad bredvid Ninns i min säng ytterligare en kväll. Spanska prov imorgon så ska därför försöka banka in det i huvudet en sista gång! 

https://www.youtube.com/watch?v=YO__alwymYQ

Inspirerande skoldag med många bra föreläsningar som taggade mig inför de kommande åren något enormt. Ligger med Ninni o garvar sönder åt det mesta, framförallt åt körkortsturken haha. Eng NP imorgon sen är det cabaret på skolan, najs! 

Eh people it ain't right

Kom precis hem från filuren ovan och ska ut på en promme för att tänka eller snarare försöka sluta tänka haha. Har extremt mycket i huvudet just nu och äckelpäckel mycket i skolan vilket inte är en bra kombo. Dock händer massa kul den kommande tiden som jag får tänka på som tex Siesta, 18 fjuttiga dagar!
Eric Turner – Dancing In My Head (Tom Hangs Remix) [Eric Turner vs. Avicii]

The other side

Sitter hemma hos Arvid, pluggar lite matte o kränger en jävligt go tårta. Efter en väldigt glad nyhet är jag extra taggad på livet och den kommande tiden. Annars har vi massvis med plugg som ska bli gjort de kommande 23(!!!) dagarna, fast kan pricka av ett grymt eng NP idag, yes!!! 

We're not the only ones doing it like that

Spenderat hela dagen med Emilush i princip. Igår blev det Båstad med många fina vänner och lite nya, bra långhelg. Borde sova i 2 dygn då jag knappt sovit alls de senaste dagarna men ikväll ska vi tydligen ha gäster och sen ska jag jobba, blöö!

Ligger parkerad i min säng, kollar Entourage och The Mentalist, lyssnar på musik och mår inget vidare, ska dock röra på mig nu för ska iväg! 
Isak Strand vs. TOE – Skinny Boy
OneRepublic – Counting Stars
John De Sohn – Dance Our Tears Away - Radio Edit
Macklemore & Ryan Lewis – Same Love - feat. Mary Lambert
Justin Bieber – Take You
 

Some times when you tell a lie a lot of times, you might believe that it's true

Lunchade med Jolle, Ted och Ninni igår, stack på tjejmiddag, rullade senare till Johanna för att träffa och dansa lite med mina fina vänner, kvällen avslutades med kebbe, classic! 

You’ve seen them fall, you have seen them rise

Inte haft mycket tid över de senaste dagarna. Ska snart möta upp Ninni för att sedan träffa resten av töserna, sen ikväll ska jag på 18-årsmiddag och sedan iväg. 
Miriam Bryant – Push Play


We will stumble in the dark

Bra dag som spenderats med mina hjärtan ute i det fina vädret. Hann även med en massage och mötte sedan upp Fello för att mysa ytterligare lite. BOOOOOST är inlämnat och klart, så sjukt! Tackar Anna och Marcus för ett grymt grupparbete! Efter rekommendationer från herr sjukling ska jag nu glotta en film sen nanna och imorgon får jag frullesällskap innan orienteringen som jag redan vet kommer gå skit då jag är sjuuuk. 

''Vet du vad 0x0 är? Så mycket bryr jag mig om vad folk snackar''

Skolan utan min favvoidiot suger, får därför min dos av honom via facetime, och den understa bilden talar för sig själv.. 

Counting Stars

Ett bra träningspass med ett magplask på gräset- check! Mötte sedan upp mina babes för en myz PW längs med stranden. Ska kolla någon film nu som vi tydligen hade i svenskaarete som jag helt missat, ovanligt!

Could it be this easy?

Lång dag igår där jag inte hann med allt jag borde gjort tyvärr.. Efter att jag träffat Emil stack jag till Viken o kom hem runt 7 och däckade direkt, vaknade imorse klockan 8. Missat både jobb o plugg, smart! Boost redovisningen gick trots det bra idag faktiskt, mycket för att jag hade mina fina kollegor vid min sida! Nu ska jag möta upp Hubbsi för att vara lite flitig, joggingskorna är på trots min eviga förkylning. 
 

Mina områden

 

Lesson learned

Jag och Fello kom hem 06.45 imorse efter killarna bjudit oss på donken och fåglarna kvittrade. Fråga mig inte vad jag gör vaken men ska möta upp Emil för att mysa runt på brädorna med fika i det fina vädret. Sen ska jag jobba och justeeee plugga! Nice 

And then we go back

Ikväll ska vi + några andra babes iväg för lite skoj med vårt sommarfest gäng! Bra lördag! 

A game that you're destined to lose

Efter ett träningpass som gick skit eftersom jag fortfarande är sjuk, sticker jag hem till un amigo för att chilla lite.  Borde blir frisk snart kan man tycka, sesse var vecka 5 och det sitter fortfarande i.. Aja, blir väl bra snart 

This is gonna feel real good, right?

Tiden flyger förbi, bilderna togs i början av ettan och nu är det endast 32 dagar kvar till sommarlovet. 32 väldigt intensiva dagar med sjuukt mycket plugg. Igårkväll träffade jag nästan hela ligan, välbehövligt. Juste, jag red för typ tredje gången i mitt liv igår också, hahah.. Fanny+hästar= NO. 

Think about it

Somnar med ett leende på läpparna ikväll.
 

Don't be so hard on yourself

Ligger parkerad hemma hos Soffe efter en tuff dag med ett pissvårt prov. Ska stanna här ett bra tag till sen imorgon väntar Eng-NP. Känns inte som det är fredag imorgon vilket det är, såå nice! 

Forbidden kisses

Blev en fantastisk dag igår, skönt att vädret höll i sig. Somnade bredvid två hjärtan och idag har vi mest degat hela dagen. Ska träffa Hubbe nu en sväng för att plugga lite fek till provet imorgon. Känns som att det är söndag vilket det inte är så slipper jobba, bingo! 

RSS 2.0