Vill leva i nuet och inte ångra mig sen

Det här med att livet är underbart?
Ligger hos Svenss, myst med henne och bästa Sara hela eftermiddagen! 
Frank Ocean – Lost
Miley Cyrus – Wrecking Ball
Empire Of The Sun – We Are the People
John Mayer – Say
Ison & Fille – Jag Skrattar Idag
 
 

Tack som fan för att du inte är som jag

 
1. Jag kör el busso 2. Fina tjejerna hos Stina 3. Påväg till DK 4. Klas, jag och Leo i taxin 5. Helium ballong på tåget 6.Inne på Hive 7. Hemma hos Ella 8. Ostbågskingen Svensson
 
Panda Da Panda – Turbulens
 
 

Det är lätt att vara efterklok

 
Fredag Köpenhamn. Lördag överraskningsbruch för Ella och myskväll. Idag har jag firat Magda och lunchat med Julian. 

Som bästa vänner som tagit det till nästa level

 
PPP-bilder 

Långa dagar i skolan följt av mycket plugg och kompishäng. Tiden går så fort nu, hinner knappt med. Vintern kommer krypnade snabbare och graderna bara sjunker för varje dag som går. Jag vill hinna med så mycket mer än vad jag gör. Vill pausa tiden, stanna upp och hinna njuta. Vill inte ha vinter, vill fortsätta hoppa runt i kjolar och tunna blusar. Längtar dock till att jag hoppar in i min nya gosiga vinterjacka men det får gärna dröja ytterligare ett tag. 

Man får inte leva om sitt liv, det som är hela grejen

Idag saknar jag att ha en pojkvän, ligga och pussas i evigheter och att somna bredvid någon som får en att känna pirret i magen. Istället kom jag precis hem efter en middag med familjen hos Mormor och Morfar. Ligger numera själv i min stora nybäddade mysiga säng och lyssnar på mina myz favoriter #foreveralåne

Sen när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

1. Max hänger upp min väska i ett träd idag, nolla. 2. Hemma hos Sara igår med Ninni och Elin. 3. Två favoriter. 4. Panda da panda i lördags. 5. Sommarsommarsommar 6. Båstad i somras, Agnes och DjbabyJ

Kom ihåg att sekunden du ger upp, låter du någon annan vinna

En dag med mig o Ninni delux hahahaha

http://ninnisaga.se
 

Ibland lägger vi för mycket tid på att tänka på dem som inte ens tänker på oss en sekund

Läkarbesöket gick väl sådär, ska opereras igen tyvärr.. Träffade saknade Thea en snabbis över en fika sedan sprang jag till skolan. Nu sitter hemma hos kingen med kaffe, colalight och ska snart börja plugga matte.
 
 

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Denna bilden tog jag dagen då jag fått reda på att jag fick åka bräda i Sesse. Imorgon ska jag till läkaren igen för att kolla om jag ska operaras en tredje gång då min skruv sitter fel o knät inte riktigt vill som jag vill eller inte. Håller tummarna, annars är det bye bye till träning ytterligare ett tag.Tränade gympa idag, gick sjukt bra.. så fantastiskt roligt! Inser nu hur äckligt mycket jag saknat det
 
 
 

Morgondagen är för långt bort men vi är här idag

En vecka utan socialamedier väntar mig, spännade o se hur det kommer att gå.. 

Det finns hopp att du ska sluta vända på dig ut och in

Pipipiiii
 
Panda da panda igår, bäst jag sett live!
 

Nollning för nollor

Bilder sedan i torsdags! 
VEM VILL GÅ I ETTAN NU? INGEN INGEN ALLLS

Ditt liv, dina val, mitt liv mina val

Klassen, fattas dock en del fina ansikten på bilden! 

Så många frågor utan svar

Somnade mellan Ninni och Soff igår, bästa. 
Varit på banken o fixat med allt inför UF med Arvid idag. Får antagligen sällskap ikväll också, gillar inte o sova själv, mycket bättre o vakna med någon man verkligen tycker om. Right? 

Fula fisk

Är på riktigt skithumör idag, är aldrig arg men idag..fyfan. Besviken på människor jag trodde bättre om, lackar för att folk inte gör det de säger att de ska göra osv.. Tur att Ninni får mig på bättre humör. Ikväll får jag sällskap av Soff för att busa o hitta på något utöver det vanliga.
http://ninnisaga.se <- Kingens blogg

Det finns plåster som du måste riva av

Mina favvoboyz!<3
Oskar Linnros – Plåster
Böllåt^
Empire Of The Sun – Alive
kinglåt^
 

Om du inte kan förlåta dig själv för ett felsteg, hur kan du då förlåta andras?

Igår blev det mys med hela gänget hemma hos mig efter vi käkat ute. 11 skräckslagna killar o tjejer satt tryckta mot varandra i min soffa och gosade. Idag har jag tränat gympa, sjukaste. Ska börja träna varje söndag numera..äntligen. 

SEX MÅNADER

Idag är det exakt ett halvår sedan Fabs ploppade ut. Sex månader sedan pappa ringde till mig mitt i natten och berättade att han var ute. Det firades med mina älsklingar på bästa sätt
 

Jag väntar fast jag redan vet


Idag började planeringen inför nollningen med många brudar från 2an och 3an, kommer bli grymt. Ett år sedan vi stod uppradade vid busshållsplatsen och fick tequillashots av Mickey och Belle utklädda till lamm med en rosa boa. Tiden går läskigt snabbt när man har roligt..
 
 

Sorority Af ProCivitas

(Yrpellen Mikaela får fortsätta bli inklippt på samtliga bilder hahahah)

Jag och mina girls tog initiativet till att skapa kommittén ovan, kommer bli såå bra! Kommittétorg på fredag, PPP med nollning veckan efter och Val Thorens resan är bokad och klar.

In och gilla sidan, ni hittar den på länken nedan

https://www.facebook.com/sororityafprocivitas?bookmark_t=page

 


Jag vet att du vill ha det så men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi någon gång?

Gick hem från skolan idag, då jag inte mådde bra. Jag har troligtvis fått en släng av den klassiska höstsjukan, småfebrig, trött och huvudvärk. Ska därför kolla älskade Entourage, vilket jag tyvärr inte gjort på evigheter.
 
Filmtips:
Rushlights
The heat
Pain & Gain (fett flummig men bra skådespelare) 

Du är ung och du är dum

Bra dag idag, hittat på massa mysigt och kom precis hem.
Jag är lycklig som tusan, samtidigt som jag har sjukt mycket i mitt huvud. Mycket som händer för tillfället. Förövrigt, att skrolla igenom och relatera till massa fina tumblr bilder som passar sjukt bra in på ens liv, kan vara det bästa som finns. 

Du måste gilla dig själv för att andra ska kunna göra det

Grym UF-dag i skolan följt av ett UF-möte. 
EGO-pitch står på schemat, vem är jag? Vad står jag för? Hur vill jag bli uppfattad av andra? Vilka är mina främsta egenskaper? 

Stå på dig, annars gör någon annan det

Gjorde sjukaste, galnaste och den absolut mest spontana saken idag. Trodde ALDRIG jag skulle göra det. Är dock nöjd haha
 
 

 

Om du skulle se tillbaka någon gång, har allt gått tillbaks till noll

UF-livet!

Idag har jag hunnit med mycket. Träffat Ninni, hängt med Hubster nästan hela dagen, jobbat, träffat Fells en snabbis och sist en promme med S&S.
Just nu känner jag mig nere, vilket jag nästan aldrig är.. dessutom utan någon direkt anledning.. Jag saknar Marc och Malin (extremt mycket), saknar sommaren, saknar Sestriere, saknar Visby, saknar att kunna vara spontan, saknar typ allt som har med ledighet o göra. Ska därför skypa med Marc för att komma på bättre humör
 
 

Fortfarande sjutton år

Igår stod det barnpassning på kvällens schema. Skulle egentligen fått sällskap av en bakkompis men han skulle ut i sista sekund och jag behövde träffa mina girls. Så i stället kom Soff o Ninni och hjälpte mig. Hemmakväll och filmmys, en bra lördag. 
 

TFC

Detta komme bli ett sjukt bra år!

Släppa taget och våga ta klivet

 

Vi är inte vänner, vi är främlingar med minnen

FREDAGAR <3 
 

En jävla massa minnen

Kan inte sova och får därför kärlek från andra sida jorden av min Marci
 

För gamla tiders skull

Spenderat kvällen med hubbe efter en bra löprunda runt om Hibbi. Spelat fotboll, snackat och chillat. Glad att jag har Hubster!
 

Livets gåta; att gråta eller förlåta

Spenderat dagen med Soff, fikor, mys och sist Komiteé planering på skolan. Ligger bredvid Ninns dricker Cola och planerar inför nästa fredag, älskar min skolan. 

Bästa som finns

Grattis Grattis Grattis
Idag fyller inte bara min Soffe år, utan en familjemedlem, Fabbbes gudmor, min sista from anotha mista men även min absolut bästa vän! Klockan 06.30 står Seb utanför för att hämta mig med bilen för att sjunga för vår Soff. En bra dag väntar!

 
 

En chans som du inte tog

I går var jag och några polare på Lingvallen och hoppade lite, somnade bredvid Mägz. Saknar gympan mer än någonsin. Idag har jag och Mikus pluggat och myst hela eftermiddagen. 
Jack Moy & Glöden – Good As GoldGold

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

Idag efter skolan drog jag och fliffen Antier till gymmet och köttade. Kommer jag kunna gå imorgon? Svar Nej. Inte tränat på riktigt på jag vet inte hur länge. 

Det var som det var, det är som det är och det blir som det blir

Idag ska jag träffa några favoriter, men först plugga lite för första gången denna terminen
 

I say jeg kaller deg for elskede. Kaller deg for sweet baby girl


Det är September, det är kallt och jag fryser, fan vad tiden alltid ska gå fort. 
 
Fredgaskvällen blev kanon, träffade många saknade killkompisar men även en del nya. Igår käkade jag och min favvoking Joel på Viva och mötte sedan upp Ted, Ninni och Mikk för att kolla bio.

RSS 2.0