♡♡♡

Säger bara en sak, sjukaste på läänge och så många nya ansikten! Lund levererar. Lämnade lund för ett tag sen för lite lovad tivolitid med min lillasyster, ingen bra kombo med lund kan jag bara säga. Kvällen är inte slut än, nu är soff hos mig och vi ska fixa och före lite innan vi sticker vidare. LOOOVE VALBORG!!!

Yes, it's true that "nobody's perfect". But don't forget that people also said: "Practice makes perfect!" So which one's true?

Dagens planer helt ändrade! Blir Lund nu på dagen, ska ta tåget 10.10 med Amanda och värsta gänget. Kommer att bli as kul sen på kvällen vidare på fest! Kommer bli kalas! Uppdateringen lär inte bli mycket och antar i vilket fall att ingen har tid att läsa bloggar på Valborg! Ha en fantastik Valborg!!


Use those sexy muscles

Ni frågade som jag var biffig? Svar nej men jag har varit!!
Kap Slap – Spring Break Mix -1 timme instängd med mina beats och livet känns helt perfa!

Best of the Best

Jag är så otroligt lyckligtlottad som har er!

Everything you ever wanted seems possible. Until you realize, the nightmare’s just beginning.

Jag försökte att mobilblogga igår men det gick inte och hade inte ork att sätta på datorn. Ska snart bege mig ut till Höganäs för att spendera dagen där. Kvällen ska antagligen spenderas med Olshov och några till. Annars är det otroligt skönt med långhelg och jag kan inte annat än att läängta till valborg! Kommer bli kanon!!

Miss it

 


ÄLSKA MIG

Har precis kollat klart youtube filmen Älska mig. Det är en film alla bör se som finns på youtube i 6 delar. Tar lite mindre än en timme att kolla klart den men jag tycker absolut att det är ett måste! Jag tror inte vi förstår hur otroligt mycket det vi säger till någon verkligen kan påverkar dem. Så mitt tips till er.. lägg 55 minuter åt att kolla på filmen. Framförallt ta åt er av filmens handlig och se att ni kan göra skillnad!

The word summer-breaks real meaning is freedom

Direkt när jag anlände till skolan idag var det den engelska SA-delen som skulle bli gjord. Gick nog helt okej, varken bra eller dåligt! Får hoppas på det bästa helt enkelt. Ikväll blir det bio med Soffan och lite mys på det! Längesedan jag hade en riktig mys kväll med Sofie! I morgon är det Matteintensivdag igen som står på mitt schema sen söndag lär spenderas i träningshalleni princip hela dagen. Otroligt skönt med helg men veckorna bara springer förbi, snart står man i sin avslutningsklänning och skriker av lycka!

Before you embark on a journey of revenge, dig two graves

Kanske något jag skulle tänka över?


Good girls wants bad boys!


Premonition


49 days.


50 DAYS LEFT

Ingen bra dag alls idag, fick världens huvudvärk och knä ont på det.. niice! Så det slutade med att jag pös hem redan vid 1 från skolan. Slängde mig dirket i sängen och har precis lyft huvudet från kudden igen. Behövdes verkligen men nu står det so plugg på schemat inför kvällen!


Well you said that we would still be friends

Sitter hemma i Bellas kök och pluggar med ingen mindre än Bella och Soffan, lär stanna här ett tag till och mysplugga och njuta av att få träffa dem. Hör av mig senare!

Some love stories aren’t epic novels. Some are short stories, but that doesn’t make them any less filled with love


Pursuit Of Happiness

Tappade min nya macbook i marken idag så den har blivit helt mosad på ena sidan annars har dagen varit perfekt. Nu ska en nyduschad Fanny med ny målade naglar (som aaaldrig torkar)krypa ner under täcket för några ynka timmars sömn! Är så otroligt trött så ni anar inte. Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp med att gå runt och leeee hela dagen lång!

YEEEEEEEE

VÄRLDENS BÄSTA DAG!! TANDSTÄLLNINGEN BOOOORTA!!!

DAYS OF HAPPINESS


Läängtar som satan! Spanien resan med Elli är nu boookad weho. Shit som dagarna kommer att springa förbi snabbt!!

Är sjuukt pirrig inför morgondagen då den kan bli den bääästa bääästa bääästa på läääääänge eller en väldigt jävligt sunkig dag! Hoppas med hela mitt hjärta att den bli den bästa på länge!


Sooo me


JNM GULD 2012


The best of the best!


JNM GUUULD!!

RUBRIKEN SÄGER ALLT!!


Idag har jag missat världens tävling för att spendera dagen i Procivitas lokaler! Räknat matte så huvudet knakar! Lunchade på Haket och hann med en hel del grabbsnack med Emmy haha! Sen blev den en liten sväng med Soff i stan. Dagen blev betydligt bättre än väntad, men nu ska en alldeles för förkyld Fanny mysa med laget och fira guldet!


Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again.


Let me go


Before you embark on a journey of revenge, dig two graves


BEST FRIENDS ARE THOSE WHO MAKES YOUR PROBLEMS THEIRS, JUST SO YOU DON'T HAVE TO GO THROUGH THEM ALONE


There is a difference

Äntligen hemma efter en hurtig dag. Intensivt plugg samt lite stressböl i skolan, ner till frissan och fixa med håret sen plugga spanska med Filippa och sist men inte minst rättning av mina arbeten med världens bästa mamma!

We have to know that people change

Jag ska försöka hitta tid till bloggen men skolan går först! Har aldrig haft så mycket som jag har nu, så efter några(många) tårar, FML moments och ont i magen stunder ska jag ta tag i allt plugg som ska bli gjort innan skolavslutningen!!


I didn't have to cut you off


Happiness


You treat me like a stranger

SKKKKIIIIIIIIITTTTTTT! Har fått mitt sämsta betyg i ett ''viktigt'' ämne för första gången nu, whaa är as lack även om det inte spelar någon roll så är jag ap sur! Tur att jag låg mer än 50 poäng över det lägsta poänget på gymnasiesöket! Även om jag inte sänker mig i ämnet så är det fett surt! HATAR SKOLAAAN, VILL HA SOMMARLOV NUUUUUUU!!!


LOVE LIFE!!


Beauty lies within

En härlig dag då mina tjejer tog guld! När jag kom hem somnade jag dirket då jag hade världens tandvärk. När jag vaknade var maten klar sen tog jag och pappa en PW i det härliga vädret. Jag har även tryckt in liiite spanska plugg. Så nu sitter jag i min säng och väntar på att klockan ska slå tolv så gymnasieporten öppnar! Är så otroligt nyfiken, även om jag nästan är säker på att jag kommer in i detta söket men man ska aldrig vara för säker!!
Funderar på att skriva lite mer ''djupa'' inlägg som det jag skrev om beauty ideals! Har ni förslag på ämnen så får ni gärna ge lite tips så jag har lite att skrva om. Jag tycker att det är så tråkigt att dagligen rada upp vad jag gjort under dagen, för egentligen who cares??

I want to see all the parts of you, even the ones you are ashamed of.” Louis, Gossip Girl


Live for today!

image description

H.A.P.P.I.N.E.S.S.

Känslan när det är tävling och alla peppar och jag vet att jag hade varit där om jag inte skadat mig är inte ok! JAG VILL OCKSÅ!!

Oh.. Happy days

Bilder från två otroligt härliga lovdagar. Den överst är från min konfa och den andra är sen i påskas. 
För mig har dagen bestått av plugg och träning. Jag och Fiona köttade på rätt bra på gymmet idag, mina kära magrutor som numera gottar sig under mitt fett ska snart få komma fram till ytan som det alltid gjort innan. Saknar min mage.. Ikväll ska jag hänga med Filippa till Impulse för att kolla när hon dansar(om tjejen kan svara i sin mobil..), ska börja och dansa med henne till hösten. Men nu måste jag fortsätta att träna inför begreppsprovet vi har imorgon i so. PÅ MÅNDAG FÅR MAN REDA PÅ PRELL-ANTAGNINGEN TILL GYMNASIET!!!!!!!!!!!!tagga!!

Don't count the minutes, hours, days, weeks, months, or years. count the memories.


New shoes!


Kärlek till världens skönaste och snyggaste joggingskor. Kommer att leva i dessa fram tills mitt knä är till 100% läkt vilket kommer att ta några veckor. Så om ni ser mig på stan så vet ni varför jag har jogging skor när jag inte ska träna! Men jag tycker faktiskt nästan att det är tufft, jag är en idrottstjej så varför inte egentligen? Så ni som tycker att det är fult, ni får fan tycka det! Nog om det, nu plugg!!

Hatar första dagen efter lovet, en hel drös med prov och uppgifter som slängs över en. Därför tänker jag vara sur och inte skriva mer!


Marcelmarcel

 

So close yet so far...

Har fått frågor på om jag skulle kuna visa mitt rum samt garderob, visst kan jag det men håller på att fixa om lite så ni får hålla er tills det är klart! Men bilden ovan är en liten detalj bild så ni kan få en uppfattning om på ett ungefär vilken stil jag har i mitt rum. Sen är bilden på min garderob tagen för ett bra tag sen så det ser lite annorlunda ut numera

Happy easter from the little sis and I

Äntligen hemma igen efter några härliga nätter borta, har saknat min säng och att kunna stänga in mig och vara själv för ett tag. Fast jag måste erkänna att jag redan saknar att ha någon brevid mig, är nog allt lite sällskaps sjuk. Ikväll får vi se vad som händer, kanske fest kanske mys beroende på vad jag pallar. Sov ca 4 timmar hos Ebba så var sjukt trött igår vilket fortfarande sitter i så får helt enkelt se. Men nu ska jag ta tag i mitt liv och öppna plugget som har legat och väntat så gott på mig nästan hela lovet.

Happiness is a stranger




When we found that we could not make sense


Sov över hos Ebbson efter gårdagens festligheter. Träffade många nya människor och en del saknade kompisar! Det blev en riktigt rolig kväll, ängelholmarna var faktiskt roliga att festa med! yee yee! Nu är jag och min familj framme i Halmstad där vi ska fira påsk med släkten, leta påskägg och hela den rullen! Glad påsk på er!

image description
Härlig kväll i Ängelholm!!

GUESS WHOS HOME BITCHES!!

Ingen mindre än min Soff! Hon sitter på bussen på väg hit nuuuu! Ska mysa med henne till tuusen och få reda på allt som hänt i spanien! 

Always the end


Life is short..

Break the rules.

Forgive quickly.

Kiss slowly.

Love truly.

Laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Faith does not give you the answers, it just stops you asking the questions.


Welcome to paradise # 2



Welcome to paradise


TA MIG TILL VÄRMEN NUUUUU! Pallar inte att varje dag jag var iväg i julas längade jag hem lite och saknade min egen säng och ja ni vet allt som man tror man missar där hemma. Nu skulle jag gjort exakt vad som för att få åka tillbaka dit, vill ta första bästa plan!!

Eyes on fire


Nu har tidningen släppts!!
Hemma efter en natt i hallen med laget. Körde ett sjuukt jobbigt kickboxningspass klockan 10. Det tog som tusan i mage, ben och armar! Jag ska lätt börja på det i vilket fall nu när jag inte får träna gymnastik på ett tag. Det var en betydligt roligare form av träning än att sitta och trampa på en cyckel i en timme. Det tog banne mig tusen gånger mer också. Riktigt skoj!! Så ska gå ner till Friskis och fixa kort så jag kan börja gå på deras pass. Whee. Har även åkt på världens förkylning så ska bädda ner mig i sängen med varm choklad och mysa med en go film.

Don't worry about the people in your past. There's a reason they didn't make it in to your future.


I’m not a stop along the way. I’m a destination.


SNNYYYYGGGTJEJ_96
Min morgon har bestått av att ligga halv död i sängen framför The Hills, har så sjukt ont i magen. Ikväll blir det mys med alla mina fina tjejer. Hoppas verkligen att min magont försvinner. Jag borde egentligen plugga satan så jag slipper stressa när skolan drar igång igen men palla?! Nu ska jag hoppa i träningskläderna sen ut och träna en runda.

Today is the first day of the rest of your life. So make it count.



Pluggdagen hos Matte blev kanske inte den bästa men lite fick vi allt gjort i alla fall. Att pizza killen hälsar och frågar ''är ni här idag tjejer?'' är inte ok alls. Nästa gång kanske han kan våra namn haha, inte ok att vara stammis på en pizzeria.. Igår sov jag ute i hittarp och snabbade mig som tusan in till stan direkt efter jag vaknat då jag skulle till Matte. Ikväll sover jag antagligen hos Elli för att planera vår ev tripp till spanien till sommaren.

You're my angel send from above

 


Don’t try to be different, that’s not you, but just try to be yourself & that will make all the difference


Take me back


Did you know that when someone appears in your dreams, it's because that person misses you


Dags att komma hem snart eller?

I think a lot of girls need to realize..

image

is what makes you beautiful inside and out..



To be yourself in a world that is constantly trying to change you is the hardest thing of all.


April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill


Tröööööötttt!! Ska ta en lång promenix med filippa nere vid havet för att vakna till. Filippa ligger som en liten ihoprullad boll brevid mig nu och orkar inte lyfta ett finger så får se hur långt hon orkar gå. Själv är man ganska pigg. Det är den första april i dag och jag har INGA lur på g alls?! Jag som alltid ligger inne med något riktigt bra lur. Har redan fått sexsms till ''jag har fått kille'' sms!! Ni suuger, haha!!

The best memories comes from the bad ideas


Blev inte så mycket till fest igår utan vi chillkrökade i min pool istället! Hände dock en del helgalna saker och allt spårade som vanligt haha! Nu ska vi beställa men Pizza och kränga till max och njuta av att det är lov!!

RSS 2.0