http://emmyengstroms.blogg.se/

Där hittar ni Emmy!

Kolboda #3


Har hundratals härliga bilder sen kolboda. Ovan ser ni mig, Felicia och vår söta bords kavaljer! 
Haft en otroligt rolig kväll då jag verkligen förstått hur otroligt sköna mina killpolare verkligen är! Jag och Ninni konstaterade idag öven en fika att torr killhumor är det bästa! Imorgon väntar en lång dag, skola till 15, jobb från 16 - 22 sen på kvällen står det roligheter på schemat!! 

Kolboda #2


Nause – Hungry Hearts - Radio Edit


Kolboda #1


Hemma efter några fantastiska dagar uppe i Kalmar med mina sköna skolkamrater! Hos Dig Är Jag Underbar


I don’t care who was before me, as long as I know there’s nobody during me

 

Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.


Blev en helgalen kväll i fredags med massor av olika människor. Igår när jag vaknade stack jag hem till Tess för att träffa mina babes, sen tittade Ninni förbi en sväng. Eftermiddagen spenderades i stan på viva för en liten mentorsfika med Felicia, Julia och Linn. Igår kväll skulle jag egentligen hem till Tessan på krök eller bara myst med Soff men slutade med att jag somnade klockan 9 i min egna säng.. själv. 
 

Best day of my life

Har varit ett känsloladdat dygn då jag precis fått reda på att jag ska bli storasyster till ännu en liten ängel.
K.A.N I.N.T.E F.A.T.T.A D.E.T.

What doesn’t kill you only makes you stronger


Örongodis

Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) - Radio Edit
Gavin DeGraw – Soldier
Gavin Mikhail – Some Die Young (Acoustic)
Bon Iver – Skinny Love
John Mayer – Who Says
Ben Cocks feat. Nikisha Reyes-Pile – So Cold (The Good Wife trailer)
Outlandish;Isam Bachiri;Lenny Martinez;Waqas Qadri – Aicha
Coffey Anderson – Come To Your Senses

Blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa mig till himmelen

 

My angel


there will always be a lot of bullshit, but remember, rumors are created by jealous people

Skolan är igång på riktigt. Har fått mitt schema, ser ganska gott ut faktiskt. Har fått första matteplugget vilket gjorde att jag idag köpte en rejäl minirknare. Annars känns skolan bra, vet att det är rätt val för mig. 

Magic Mike

Biokväll med mina fina igår!! Ett måste är att kolla magic Mike!!

Sommaren 2012

Låtarna som gjort min sommar!!
& sist men inte minst Party Movie Massive – Project X Party Soundtrack - Pursuit of Happiness - Steve Aoki Remix

Summer summer summer


Avslutar mitt sommarlov på bästa sätt, fest med mina goa vänner och roliga pågar.
 

Babes


Cheers to the fucking teenage years!


Så kan det gå när man har för roligt ibland. Fixade den idag men nu har jag en helt silvigt Iphone, as fult!! Senaste dagarna har varit mys. Hunnit träffa massa saknade kompisar som jag inte träffat på länge. Joel har blivit stucken av en geting så hela hans hand ser ut som jag vet inte vad haha. Har träffat Ninni, Magda och Emmy en sväng ikväll och nu skypar jag med joel!! Livet är ganska gött ibland! 

Fuck you ditt underbara moster

 

Vad skulle jag gjort utan dig? 

Everything will be alright in the end, if its not alright, its not the end.

Jobbade till 8, mötte upp Emmy och Felicia för en kväll utan fest med bara massa tjejtime. Passade perfekt idag, var verkligen inte partysugen. Jag älskar att inte göra någonting alls nästan, bara man har mysigt sällskap, dega och bara gosa helt enkelt. Jag jobbar i morgon också så ska kolla något avsnitt av PB sen sova.

Ska du me & flyga

Klasslistorna är ute......... 3 Fanny i min klass och kom endast med 4 personer jag ville... buuh, fast sen när Ninni kommer så blir allt toppen!! 

Spain, Spain and more Spain

Jag ligger och deppar sönder över hur otroligt mycket jag saknar Spanien till Project X alla partylåtar. Min andra föräldrar fria resa. Att åka ner till ett främmande land, träffa så många otroligt underbara människor från världens alla länder. Allt från våra underbara norrmän till the crazy people från NYC. Mina och Ellans konversationer består mest av att skicka lite bilder och snyft sms om hur mycket vi saknar det. Det var en bästa starten man kunde få på årets sommarlov som för övrigt har varit top notch. Nu ska jag snyfta lite till innan jag beger mig till jobb.


Enjoy it


☀☀☀


Ligger med Tess o Emmy och försöker att sola. Tanken på att våra killpolare är på kos i 30 gradersvärme och festar gör oss vääldigt avundsjuka om man säger så.. Vi ska njuta lite till av solen sen beger vi oss mot gymmet för att kötta lite. 

Just do what makes you happy


Vaknade upp hos min bf, själv i hennes hus igår. Tog mig in till jobbet i stan men väla behövde hjälp så begav mig ut dit istället. Kul med lite förämdring. Sen skulle jag träffa alla mina hjärtan med det hann jag inte, tyvärr. Men fick en nattgäst istället. Nu är mina päron hemma igen vilket nästan är skönt. Är ledig några dagar nu så ska njuta av de ynka sommarlovsdagarna som är kvar nu, ordentligt!! 

what comes easy, won't always last & what will last, won't always come easy.


Ligger hemma hos min bf och njuter. Flera dagar sen sist, dåligt! Idag har jag haft världens mysdag, vilat upp mig ordentligt. Fikat med Ninnsan, Ebba, Joel, Tess och Emmy istan i flera timmar. 

The best memories comes from the bad ideas


Everyone thinks that: Its every girl’s dream to find the perfect guy…in fact its every girl’s dream to eat without getting fat.


Distance means so little when someone means so much


Young, wild and free #2


Young, wild and free★ My favs ★


Protect your belongings

 

RSS 2.0