Sesseee


-


This is life

Äckligt bra har vi det!


Byebye

NU STICKER VI!!


My moon My man


HEY J!!

FULIS

Love it

Känner jag mig schmaal eller känner jag mig schmaal?? Nästan 2 kg lösgodis är nu handlat och ska med och ätas i Sesse, gooott!! Snart kommer fellobello och ska hjälpa mig att packa och sen mysa. Inte varit utan henne i en vecka förutom dubbe sen i somras, ajaja!!

You make me happy

Bra runda på el gým idag tills gymmet stängde. Slutade dock med att kedjan hoppade av påvägen hem. Efter mycket om och men lyckade jag(!!) verkligen inte magda fixa den. Ska packa lite till nu sen lägga mig och nanna så det blir torsdag för efter torsdag kommer fredag vilket innebär SESSE!!!! 
 

Would you like yourself if you met yourself?

Faktiskt något att tänka på.

Talet gick asbra, så nu är jag sååå taggad. Jag och Mallan tog en runda i stan efter skolan och köpte det som behövs till resan, växlade pengar och lite annat kul. Ska fortsätta min packning med skyhög musik ur sesse-listan och äta det goda ni ser på bilden. Sen ikväll ska jag träna en liten sväng. 
 

H-A-P-P-I-N-E-S-S

Gymmet idag var det tyngsta ever, orkade egentligen inte träna idag men Hjort och Mägs tvingade mig, vilket är skönt nu i efterhand. Även om min kropp skrek ''nejnejnej lägg dig i sängen igen Fanny.''  Fick dock höra ett x antal gånger av Erik att jag var en slöis som borde gå hem och parkera mig i sängen istället för att hänga på gymmet haha.. fast det gjorde faktiskt att jag köttade med de få krafterna jag hade. Avslutar min kväll med avve för lite tal-träning och väldigt mycket sesse-tagg!!! Imorgon efter talet är det inget mer plugg eller liknande utan bara packa, träna och tagga som gäller för mig. LIVEEEEEET!!!!


Keep your dream alive

Vääldigt bra dag i skolan idag, hade en föreläsning med alla ettor i tre timmar sen slutade vi. Blev en fika med mina fina innan jag pös hem. Ska banka in talet för sista gången innan jag beger mig till gymmet med Mägs och Ella. 

Din mun tätt emot min

 

Can you feel it too?

Joel- ''Du fottar som du vore full''

Not giving in

Är verkligen världens lyckligatse!

♫Get Free- Major Lazer


Kondisen och musklerna är snart äntligen påväg tillbaka som innan min jädra knäskada. Trodde inte jag skulle palla en timme på CT men det var lättare än väntat faktiskt, med rätt musik i lurarna går det mesta. Ska hoppa i sängen nu och hålla mitt svenskatal för mig själv några gånger så det sitter tills onsdag. 

Feel the love

http://open.spotify.com/track/5crHvEPQ13FbQGQSscm5Ns

Har fått mig ett nytt beroende!



När vi två blir en

 

Shine on

Igår efter en sväng på värmebänkarna med Mägs(ovanligt) så fick jag besök av Mallan, Arvid, Joel, Julian och Sofia för bara massa mys och snack. Magdas idé om att vila ögonen i soffan 5 minuter innan vi skulle lägga oss gjorde att vi vaknade klockan 1 i soffan av att mamma ringde. Ska snart möta upp Hubbs för en sväng i stan sen ikväll ska jag jobba. 

Första och sista rutan är mitt scenario haha, MCD, B&J och lysmelk

Beneath Your Beautiful

Blev en bra kväll igår. Började med gottemys med mina flickor, med god mat och massa snack. Efter ett tag satt vi 13 stycken taggade pojkar och flickor i min pool och skålade för att vi om en vecka är på väg till Sesse. Vaknade upp bredvid massa glada människor som pös för ett tag sen, så nu ligger jag och Mägs och äter godis och kollar film. BRAHELG!!!!

Det luktar fredag och det doftar Pre-Ski

Matlagning och snart anländer resten


ONE WEEK

1 vecka, 7 dagar, 168 timmar kvar till Sesteriere. Ikväll ska jag ha jävligt kul, Pre-ski med favoriterna och grabbarna! 

Hug me tight

Kvalitetstid med min älskade lilla skitunge. 

That's just the way it is, things will never be the same

Åhh, kollade igenom gamla bilder på mitt långa men framförallt lockiga hår. Börjar nästan sakna det om jag ska vara ärlig. Nu är det bara halvlångt och halvrakt, usch. 

I want you here right now

Spenderade eftermiddagen först med en fika i stan, sen vidare mot gymmet, och sjukgymnasten. Fårse om jag pallar dra mig bort för ett pass lite senare ikväll men det ser fan inte ljust ut haha. Har en del plugg kvar att röja undan och lite annat som också ska bli gjort. 

Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit

Haha asså den låten, den gör mig så glad och taggad på livet. 
 

Same old empty feeling in your heart

Älskade älskade OC, ska kolla ett avsnitt innan jag somnar för att somna med ett leende på läpparna. Funkar alltid! 

Stay strong

Köttade som ett litet djur på gymmet idag direkt efter skolan, slog på boxningsgrejen och tog ut all min negativa energi, funkade faktiskt! Testade på Aktiverm i stan och det var faktiskt bra, lite mindre men fullt tillräckligt. Kom nästan precis hem och ska snart sätta mig och plugga resten av kvällen men först ett dopp i poolen för att mina muskler ska få koppla av lite.  

The fact that something so small can mean so much

 

♥Wentworth Miller♥

Efter OC avslutet med Marissa var jag typ deprimerad i ett halvår, utan krydd. Efter denna avslutningen där jag för två timmar sen fick reda på att det fanns en bonus ''film'' på drygt 80 minuter som jag precis kollat, sitter jag här igen och bölar som en treåring som inte fått sitt lördagsgodis eller något. Vad ska jag nu göra innan jag somnar varje kväll???? 

SOL – Need Your Love (feat. Ray Dalton)


I hope you realize how hard it is for me to trust you

Kunde inte somna igår för jag fick världens Migrän. Mådde fortfarande kasst när jag vaknade idag så stannade hemma från skolan, vilket suger. VIll träna, vill stå i en nypistad backe i Sesse och det NU. Istället ligger jag och ser ut som en björn i min stora morgonrock och bölar som en lipsill till Prison Break avslutningen som är så fin men sorglig. Ni vet den känslan när ens favorit series sista avsnitt slutar, det känns som en liten bit av sig själv försvinner haha, åhh! Nej nu ska jag vara lite duktig och plugga lite eng och träna på mitt svenska tal. 

 

It is far better to be hated for who you are than to be loved for who you are not

Gör inget med mitt liv förutom att träna, äta, sova, plugga och träffa kompisar förtillfället. Ska till gymmet nu, dansa lite zumba! 

Let's Go


Sometimes, tears means unspoken happiness and smile means silent pain


I told you how I work, i only want the things I can't have

Sitter hemma hos hubbe och pluggar, befann mig på gymmet prick 09.00 imorse för två pass och efter det massa kött. 3 timmar blev det, inte vanligt för mig inte! Dock kunde jag och Hubbe inte låta bli en sväng inom hemmakväll, classic! Snart kommer Arvid med ännu mer godis hoppas jag. 

If you can't get someone off your mind they are supposed to be there


You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down

Min och Mägs grymma runda på gymmet började bra men slutade mindre bra haha. Boxade sönder mina knogar, tappade bort skåpsnyckeln så fick klippa upp det, glömde stänga locket på vattenflaskan innan jag lade ner den i väskan så min mobil blev vattenskadad. Men annars var Boxningspasset på Aktiverum riktigt kul, något ni borde testa! 

Black Friday

Dagen har gått snabbt, mycket i skolan, ätit gott, fikat med pappsi, snackat tele med 2 boys över en timme, pluggat. På tapeten för kvällen står det krök men först ska jag hem till Tess för lite kvalle tid med mina fina. will.i.am – Scream & Shout 

15-DAYS

 
KAN INTE PLUGGA ÄR SÅ GLAD, PROVAR MINA SKIDKLÄDER, AAAAAHHHH!!!

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

JAG SKA FÅ ÅKA BRÄDA I SESSSSEEEEEE, ÄR ÄVEN FRISKFÖRKLARAD NU! Helt jävla överlycklig...
Ska på boxningspass idag vid halv 7, innan dess ska jag få en jävla massa plugg gjort. Kan knappt sitta still efter dagens besked haha! Har varit en toppendag och har fått massa träningsråd av Witt som ska följas till viss del innan Italien men efter ska det jävlar i det följas. Taggad på livet till tusen, verkligen!!!! 
 

Don’t want to wait for everything to fall into place

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Köpt nya frysta hallon som jag ska trycka i mig nu, bästa. Konsterade under skoldagen att jag MÅSTE och då menar jag måste äta samtidigt som jag pluggar. Nu när boost drar igång och allt annat plugg också fortsätter att rulla in lär jag ju äta som en häst. Därför ska jag bege mig till gymmet med Mägs om lite drygt en timme för ett pass och gym på det, gött.
Annars är det 15 dagar tills jag och mina buddys är påväg till Italien, Sesse för en sjuk vecka. Imorgon får jag besked från min huvudläkare som jag får spendera veckan på brädan eller på rummet haha, håller verkligen tummarna. Det som motiverar mig att plugga förtillfället!!!

Maybe you are so focused on how everyone else perceives you that you no longer know who you are


Only know your like him when you let him go


Disclosure – Latch
Disclosure – Boiling
 

You can’t make the same mistake twice. The second time you make it, it’s no longer a mistake, it’s a choice


The less you care, the happier you’ll be

 

Love comes slow and it goes so fast


Maybe one day you will understand why


☆2012☆

Lade till de sista bilderna i mitt 2012-album idag, fortfarande inte insett att det redan är 2013. 

If everything happened when and how we wanted it to, nothing would be worth waiting for

Hade bestämt mig, men medans jag skrev in orden hejdå och tack för denna tiden ångrade jag mig så ni får stå ut med mig ett tag till haha. 
Helgen och lovet överhuvudtaget försvann snabbare än jag trodde, har hängt med bästa Magda i princip varje vaken sekund sen jag kom hem. Igår kom Ninnsi som spenderat hela dagen hos mig idag hem, vi och Mägs tog en riktig spontanare igår och det slutade med att vi hamnade hemma hos M som inte var hemma med hans polare istället. 
 

Only miss the sun when it’s starts to snow

Har funderat på det ett tag, att sluta blogga. Känns som jag bara skriver onödiga saker hit och dit. Jag älskat att läsa bloggar som viker ut sina liv på alla håll och kanter, killar hit och killar dit. Jag har aldrig kunnat göra det och lär aldrig kunna det heller. Läste min egen blogg idag och tänkte, vem tusan bryr sig? Men tydligen så gör ett x antal hundra stycken det som dagligen klickar in här. Får se vad jag väljer att göra, har blivit en vana att dagligen uppdatera er om vad som händer i mitt liv. Jag vet inte om jag känner för att sluta helt för det är alltid kul att själv kunna gå tillbaka och kika i arkrivet och komma ihåg exakt hur man mådde och vad man tänkte när man publicerade inläggen. Kanske blir bloggen privat, får se. 

Teenage years

Ibland är livet förjävla konstigt. 

♥♥♥


It comes to a part when you just give in, everything is just enough

Blev en rejäl runda på gymmet med nytt gymkort och massa gött med Mägs igår, sen tog vi oss inn till stan för att kränga hamburgare och sen hem till mig för att duscha. Mötte upp Emil och Rasmus för att chilla lite sen somnade jag gott bredvid mägis. Idag har jag varit i Malmö med familjen och kollat världensfinaste unge som ligger i mammas mage. Åhh vad jag längtar, helt sjukt. Åkte en sväng inom Elli för att även där chilla, låg på marken och flabbade ihjäl oss åt några onyktra klipp sen Spaninen, guuud.... och ikväll ska jag träffa lite brudar. IMOROGN KOMMER NINNI HEM!!!!!!! 

People usually change after they get what they want

Haha jag har fått dille på Svensk musik igen. Hade en period i somras när det bara va Timbu, Panda da Panda, De vet du och Promoe som gällde. 
Panda Da Panda – Spegelen
Timbuktu – Flickan och kråkan
Timbuktu – Alla vill till himmelen men ingen vill dö
De Vet Du – Fucka Ur
Miss Li – 1:a gången
Promoe – Mammas gata
Afasi – Inflation

Hoping one day you will make a dream last

 

HAPPY B-DAY


Min kussis arre fyller 17 barre idag, GRATTTTIIIS! /Larre

Goodbye 2012 and Welcome 2013

Okej nu kan jag inte sova när jag väl behöver det såklart. Tänkte sumera mitt 2012. Det har varit ett sjukt år som verkligen har fått mig att tänka igenom vem jag är. Många misstag, många saker som jag ångrar mer än andra men överlag har det varit fantastiskt. Har släppt in människor i mitt liv som jag inte trodde jag skulle, fått smaka lite på vad kärlek innebär, träffat många nya fina människor som har blivit några av mina absolut bästavänner. Spenderade några veckor i Spanien och lärde mig verkligen vad att ta vara på tiden innebär. Börjat gymnasiet som förändrat mitt liv väldigt, och allt annat som ni knappt kan tänka er. Det har varit ett rörigt år med många upponer turer hit och dit men om jag ska vara ärlig skulle jag nog knappt göra en enda sak annorlunda, för de sämre sakerna har bara gjort att något bättre hänt istället. 

Jag hoppas att 2013 blir minst lika bra, vet redan att det kommer bli ett toppen år för mycket roligt kommer att hända. 

2013

Glömde helt bort kameran på nyår efter förfesten tyvärr. Men det blev en toppenkväll med många fina människor som står mig nära. 

Want to be the very best that no one ever was.

Åh jag är så fantastiskt trött, igår kom Emil hit en sväng för lite F&F tittande. Jag somnade sent och upp tidigt för jobb imorse, fikade efter jobbet och sen pös jag hem till ellibelli, slutade med att jag somnade på hennes mage och fick dra mig till bussen hem för att äntligen lägga mig i min älskade säng. Ska jobba imorgon samma tid så behöver alla timmar av skönhetssömn som går att få inatt. 
 
Är för övrigt sur på mig själv för att jag ville hem från Dubai, en dag i kylan med vinterjackan på är nog för mig. Vill tillbaka i shortsen, och det nuu

HAPPY NEW YEAR- 2013

Börjde fira nyår direkt när jag hoppade av planet nästan. Förade hemma hos Tess med fina tjejer, lekar, snappsvisor och allt möjligt roligt. Sen drog jag vidare till Cornelia för att fira in det nya året. 


Sometimes things doesn't always turn out the way we wish they would


RSS 2.0