Can't Hold Us

Allt är numera spikat inför morgondagen! Får besök för morgon-öl, vidare till lund och slutligen fest hemma i Helsingborg igen. 

Snurra min jord igen

Pluggat fek med Arvid i timmar och börjar nästan kunna det nu. Skönt!! Ska ut o springa en sväng nu för att göra av med lite extra energi, är allmänt taggad på livet! 


What Can I Do

Gårkvällen började på JH och slutade hemma hos cv. Lyckades tappa bort mina nycklar så nannade över hos en ängel till kompis. Nu ska jag jobba sen på släktmiddag och slutligen sova då jag sovit typ 6 h under hela helgen.

Ask no questions, and you’ll be told no lies

Precis kommit hem från en runda i stan med Mägs och Soffe. Vi ligger numera parkerade i min soffa efter en sväng till HK, och ska snart börja fixa oss inför kvällen. 

Be Alright

Favvo fulfel! 
 

Just give me a reason

Firade bästa Ninni igår, först med tjejmiddag och sedan anlände resten. Grattis igen ängel! Vaknade i Ängelholm eftersom jag, J&J lyckades missa sista tåget hem. Så dagen har bestått av mys och käk ute i solen med mina fina vänner. 

Take care

Långdag, NP i skolan, boostplugg, fira Ninns och en fika med Julian. Stack sedan hem till Arvid för att ''plugga'' vilket slutade med att jag, Arvid och Marc stod placerade i hans kök för att laga mat efter en promme längs vikens långa strand.

HAPPY B-DAY ANGEL

Ingen vanlig dag idag inte! 

Knowing you'd be better off

En helt fantastisk resa med ingen mindre än soffeloffe vid min sida, gråtandes till Justins magiska röst. Konserten var verkligen över mina förväntningar och vi bara strosade runder, satt på grodan, dunkade musik och njöt. Imorgon väntar ytterligare ett NP, blä så ska lägga mig o fixa lite med det nu! 

B.E.L.I.E.V.E

Detta kallar jag ren lycka, kärlek på hög nivå och glädje så det räcker för jag vet inte hur länge. 

As long as you love me


Ask uuuussss

http://ask.fm/arreolarre
Fråga mig och Arre vad ni vill xp <33 
 

Vi räknar dagar, räknar år

Kent – FF 
Lyssnar nästan bara på svensk musik för tillfället, as bra! 

230413

Är så hög på livet! Imorgon efter svenska NP är över sticker jag upp till huvudstaden med min BF för att kolla älskade Justin!! Helgen är redan planerad, tis nästa vecka är det valborg, siesta börjar komma närmare och redan fått några student-inbjudningar och sommaren närmar sig med stormsteg! Åhhhh

Everyone is afraid of something, that is how we know we care about things

Mysrunda med mamma på väla vilket resulterade i lite nya saker bla ett par nya Free Runs^. Mötte upp Tess, Mägs och Micka för en PW innan idag och kom precis hem från jobbet. Ska lägga mig och kolla lite Entourage nu, inte pluggat ett dugg i helgen, sååå skönt! 
 

Hungry Hearts

För någon dag sedan avslutades ett väldigt fint och betydelsefullt kapitel i mitt liv. Allting har sin tid och man får lära sig att ta vara på de speciella stunderna. Gårdagen blev helt okej och jag vaknade bredvid fina Micka. Precis tagit en lång promme med Hubbsi och ikväll har jag inte bestämt om jag ska på fest eller hem till min Soff och mysa. 
Har fått minst 20 likadana kommentarer, så ni behöver inte fråga mer haha!
 

I would

Spenderar ytterligare en pluggeftermiddag hos Kapten K för kladdkaksbakning, spanska och svenska plugg! Har svenska nationella, och spanskaprov imorgon, yes!!  Därför ligger våra telefoner inlåsta på Arvids rum, facebook är väck och vi är redo haha!!

L♥VE


High expectations

Detta plus en nybakad kladdkaka, påtal om att göra plugget lite roligare! 

Glasspremiär nere vid havet med mina classmates, ekonomi-FL och nu spanska och svenskaplugg! 

No one compares to you


I guess you’ll find out why soon

Precis kommit hem från en PW med mina fyra hjärtan, grod och ödel letande, magdas rapattacker och en springtur till HK. Bra måndag! 

OSCARS #3

 

If I Can't

Igår efter allt plugg mötte jag upp Mägs, badade och njöt av lördag till tusen. Kvällen spenderades hemma hos min boy och idag stack jag hem till soffe innan vi begav oss hem till Johanna för lite kak-krängs firande. Ska läsa igenom mina arbeten innan jag skickar in dem en sista gång sen ska jag jobba och vara duktig. En bättre söndag!

We came We raved We loved

Är redan uppe för att vara duktig och skriva klart det sista på historian så jag kan njuta av helgen sen, fattar knappt själv att jag pluggar en lördag(??) och så här tidigt (??) men det gör jag! Aggan, vad säger du om det haha? 

OSCARS #2


OSCARS


Hold on

 

ⓁⓄⓋⒺ

Jag tror jag har Sveriges minst ömtåliga och gnälliga bebis till lillebror, han gnäller inte för fem öre trots jag haft honom både upp o ner idag haha. Ska ytterligare en dag gräva ner mig i historia nu, blöö! 

A smile is always better than a tear

 

Undressed

Idag borde vara en dag som är lite bättre än alla dagar vilket den inte är, därför ska jag istället gräva ner mig i mitt historia-plugg.

Its better to say too much than nothing at all

Eftermiddagen spenderades först med Aggan och sen med Soffe. Precis kommit hem från en 2 timmars promme med ett stop för att snacka lite med Fello. Ska hoppa i badet med TCD och mysa lite nu sen sova massa timmar, behöver jag. Tuff men rolig vecka i skolan med 2 inlämningar, Oscarsgalan, PPP och två prov den kommande veckan.. 

Satan i gatan

Kom precis hem från jobb, ska ta en PW med VM Satan i gatan i hörlurarna sen lägga mig och kolla mitt nya beroende, The Carrie Diaries!

I want you to know me

Äntligen klar med samhällen och ska därför påbörja historian, sen ikväll ska jag jobba! Åhh söndagar, älskar verkligen er <33333

Born To Die

Två timmars promme med Paps och lillprinsen längs med havet, en frulle på Étoile och lite shopping har jag redan hunnit med idag. Ska sätta mig ner o vara lite effektiv nu sen in till stan med lite saknade tjejer.  

If I Lose Myself

 

☀☀☀

Åkte precis första rundan med brädan i år och ni fattar inte så lycklig jag är? Åkte lite förra året men knappt pga av mitt knä men nu gjorde det inte det minsta lilla ont..Log så mycket att min överläpp försvann på bilden haha! Ska ut o promenixa med en polare lite nu för att prata av mig lite, behöver jag! 

Revenge

Lyckades döda lite och hålla mig levande ytterligare en dag trots att våtdräkten endast var på ett tag av skoldagen, alldeles för varmt! Aggan och Mallan lever dock i sina haha

WELCOME

Att kunna sitta i solen utan jacka, lycka! Vår du är välkommen!

MY PERSON

Life is tough, bad things happen. You find your person and you lean on them. And you, you will always be my person - Grey's 

Do it with a heart wide open

Efter att jag överlevt en dag i skolan, med ett mordförsök stack jag till frissan. En hel drös med elever gick omkring i våtdräkt hela dagen, vilket jag antagligen ska bära imorgon haha. Har ordentligt med plugg så det lär jag hålla på med hela kvällen. 

Growing up and learning from our mistakes


Jag hade verkligen behövt en dag i skolan med mina amigos, legat helt isolerad i 4 dygn nu. Soffe tittade dock förbi en sväng igår. Annars.. Aggan lyckades få tag i en Oscarsgalabiljett till mig, imorgon ska jag till skolan oavsett för killergames börjar och för att jag är extremt sällskapssjuk och behöver få träffa alla mina buddys.

It’s all about what you think


Days to remember


People usually change after they get what they want

Mår äntligen lite bättre och har fått i mig lite mat efter dagar med nyponsoppa. Har fortfarade feber men den är påväg bort känns det som, great! Lär ändå spendera dagen i sängen med serier och lite plugg. 

RSS 2.0