Bye D Hello S

Avslutar min Dubairesa med Ted på en mysig uteservering mitt inne i Dubai. Har varit en fantastisk resa men tror faktiskt att det kommer bli skönt att komma hem om jag ska vara ärlig! Imorgon är det nyår, äntligen!


♫-Miss Li – 1:a gången

Vädret ändras snabbt, ena sekunden strålande sol, andra håller man på att blåsa bort och fryser. Men jag har det toppen, sista dagen imorgon sen ska jag hem till mina hjärtan men hälften av dem är inte hemma då tyvärr..

You never know what you have until you lose it


Family first, always

 

Life, it goes on


Trivs så bra här, att kunna ligga på strander i nästan 30 graders värme till att åka in till stan och kolla skylinen och shoppa som en galning, whaa. Ska åka in till Dubai mall nu för att handla de sista julklapparna till mina favvosar och lite annat smått. Hoppas ni har det bra hemma i slasket eller var ni håller hus! 

I miss you

Åhh vilken bra dag, älskar värmen men börjar nästan längta hem lite nu. Har så mycket kul att se fram emot när jag kommer hem, nyår, jullov, sesse, sportlov, bebbe, påsklov blablabla sommarlov!!! 

Heldag med Thea i dubbe!!! 

♫- Pop Danthology 2012- Mashup of Top 50 Pop Songs 2012, Dan

Toppendag idag! Shoppat loss inne på victoria secret, köpt nyårsklänning och hunnit med att sola lite också. Ligger förövrigt inne med världens matbebbe efter all god mat jag tryckt i mig idag hehe. Imorgon kommer favvo Theahit hela dagen och myser, på tors kommer Marc och då ska vi på vattenland sen sist men inte minst kommer Ted och då ska det pressas i solen. 
 
Låten som spelas om och om i mina lurar, alla hitlåtar sen 2012 med fina minnen till nästan alla av dem. 
Dan – Pop Danthology 2012- Mashup of Top 50 Pop Songs 2012

DUBAI

 
Träffade Soff på flygplatsen och insåg att vi skulle på samma plan, slutade med att vi satt bredvid varandra i 6 timmar. Sjukaste men absolut bästa på länge. Dubai är kanon, super varmt och idag har jag bara legat i solstolen och vilat ut mig. Inga bra bilder men ska köpa nytt minneskort till kameran ikväll. 
GOD JUL PÅ ER! 

So close yet so far..

Packar, packar och packar. Tycker alltid det är så svårt att packa, ångrar mig alltid när jag kommer fram att jag inte tog med de kläderna jag borde gjort. Åkte en sväng till väla innan med Soff för att handla de få julklapparna som skulle handlas men de slutade med att jag nästan bara köpte nya kläder till mig själv haha. Inte varit på väla på evigehter. Tar med datorn till Dubai så ska försöka hålla er uppdaterade om hur jag har det i värmen. 

☀1


Believe in your self

Är hemma hos agganbaggan i Båstad och myser innan jag säger hejdå till henne för ett par veckor. Alla favvosar flyr slasket och åker till varmare länder världen över. 

★2


To Get Her


I don't mind, if you don't mind

Och så var det jullov. Gårdagen spenderades i skolan mellan 8-17 och sedan hos frisören som klippte av allt mitt hår, nästan axelkort nu. Sen snabbt hem sedan vidare på förfest och slutligen PPP. Idag vaknade jag fast jag inte ville det och släpade mig till kyrkan där min fantastiska skola befann sig med underbara tal, sånger och prisutdelningar. Är så glad för att jag valde ProCivitas.. 

The less you care, the happier you’ll be


What if life was nothing more than a play,
If death meant just leaving the stage,
To change costume, and come back as a new character,
Would you slow down,
Or would you speed up
 


Wake up and live

Vecka 5 närmar sig!!! YEEEEES
Mitt liv är verkligen på topp just nu, är såå lycklig! Har många resor, högtider, händelser att se fram emot plus att min lillefis Fabbe kommer ploppa ut ur mamma om knaappt 9 veckor. 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Alex G – Starships (originally by Nicki Minaj)
Emeli Sandé – Read All About It, Pt. III
Coldplay – Christmas Lights
Rihanna – Diamonds - Remix
Griffin House – The Guy That Says Goodbye To You Is Out Of His Mind
Några nya och gamla favoriter som spelar om och om i mina lurzzz

And suddenly, you were on my mind all the time

Godaste brunchen hos fellobello i söndags med många favoriter. Lördagskvällen startades bra hos Fay och fortsatte senare hemma hos Belle ännu en kväll, dock inte lika bra som fredagskvällen tyvärr. Blev sjuk i söndags så mår inte alls bra förtillfället men har Samhällsprov i morgon som måste bli gjort hur gärna jag än hade struntat i det. Så det är vad som står på dagens schema. 

YOUR DAY FELLO

& sist men också minst är det fellobellos dag, grattis bästabästa fello!!! 


Everything will be alright in the end, if its not alright, its not the end

Blev en toppen kväll igår. Började med att fira Sofie som precis fyllt 18, sen åkte jag hem till Belle för ytterligare lite mer stök med mina goa vänner. Ska snart ner till stan för att träffa Ninnsi ett tag sen ikväll ska vi fira Fay. 
 

► Play the moment


TIO

 

Every time you let someone in it’s going to cost you someone else

 
Bra dag som verkligen fått mig att inse att jag är omringad av människor jag älskar. Ska på konsert med Ninni och Soffsi ikväll. Innan dess har jag en del plugg som behövs att ta tag i tyvärr. 

 
 

Love means giving someone a chance to hurt you, but trusting them not to


You always make me smile

Spenderade gårdagen i Viken, var hemma sent så hade inte tid för något annat. Idag är det lussebak i skolan som står på schemat sen ikväll är det luussevaka.. 

Days that leave traces in your life, make them count


Always wondered why?

Efter några timmar med Hjort på gymmet lyckades jag övertala honom att låta mig köra bilen en liten sträcka. Det slutade med att vi hämtade upp Juliafulia och fortsatte vår lilla tur haha. Nu ska jag njuta av att inte behöva plugga så mycket genom att mysa framför alla avsnitt av solsidan som jag missat med Popcorn och clementiner, yay! 

To make things complicated sometimes can be good


Miss it

Efter att ha spenderar hela dagen i sängen med saknaden av värme kom Hjort och hämtade mig för en sväng av lite fusk värme och snöbllskrig. Efter det stack jag en sväng till jobbet som gick skit. Nu ligger jag och skickar massa bilder till Nike och Elli sen spanien och alla tre bölar lite smått av tanken att aldrig få åka dit med hela gänget tillsammas igen. Man saknar vissa mer än andra och det svider. Vill ta en sväng till Norge för att hälsa på våra norrmän mer än gärna nu


Things doesn't always turn out the way you thought they would

När snöstormen drar över oss så man inte ens kan åka pulka plågar jag mig själv med att kolla igenom alla barbenta sommarbilder sen i somras. Mindre än två veckor tills jag ska få hoppa i shortsen nu, ska bli såå skönt! 

 

I am so happy that I have every single one of you

Igår agerades det Julbak och hela köret hemma hos mig. Slutade med att vi var tolv förvirrade brudar som käkade 2 familjepizzor och 4 vanliga o självklart glömde vi en av plåtarna i ugnen och en på jäsning. Men vissa blev nästan goda faktiskt. Kvällen blev efter mycket om och men en festkväll som avslutades med att jag och Ebbs satt parkerade återigen i mitt kök i sällskap av Belle, Peter och Hege för att kränga ytterligare några lussebullar. 
Bra helg som spenderats med mina hjärtan! 

Gästbloggar

Hej alla Fänns followers. Mallanbp, Tessie & Ebbs här. Fänns är lite upptagen med lussebulls bakning så vi uppdaterar istället. Puss & kram 
 

TGIF

Älskar när allt slit i skolan ger resultat. Fått reda på massa roliga resultat denna veckan. Ett matte prov kvar innan helgen, TGIF!! 

Twitter

Glömt att säga det men finns även på Twitter, väldigt meningslöst men ändå så kul!!


Kiss and goodbye

Matteprov imorgon, kan pussa mitt A goodbye^. Lyckades hinna med en timmes helkropps massage idag vilket var väldigt behövligt. Mägs var med mig hela dagen i skolan idag och skuggade, avslutade skoldagen med en fika på grand med mina fina. Sen mötte jag upp Sofia och åkte hem till mig för matteplugg. Skulle egentligen turat med PB-sen ikväll bara för att men det sket sig och istället är jag barnvakt åt min lillsis

Special types of feelings


I don’t want to wait for everything to fall into place


Your songs do change, if your life changes..

Är så äckelpäckel lycklig för tillfället, men på samma gång har jag så mycket i huvudet. Jag har det ibland, hjärnkontoret stannar upp och massa tankar och känslor poppar upp titt som tätt. Pratade med Arvid och konstaterade att jag behöver ett varmt bad med min ''när man mår'' lista som rullar och Sofia. 

You.


What defines us is how we rise after falling


3 choices in life, give up, give in or give everything you have

Stannade hemma från skolan idag då jag verkligen inte mår som jag borde. Mamma kommer snart hem med popcorn & en Half Baked och ska pyssla om mig. Har försökt att plugga idag men har bara myst med tända ljus framför PB istället. Skönt med dagar som denna ibland. 

Can’t deny that I want you, but I'll lie if I have to


Florence + The Machine – Take Care - BBC Live At Maida Vale
 
Är så äckligt kär i den låten^ (2:35)Låång dag i går, hjälpte först till på ProCivitas Julmässa, sålde fika osv, sen jobbade jag på donken till 10. Kom hem och somnade med ett leende på läpparna efter att ha känt Fabbis sparka, kommit hem till ett julpyntat och juldoftande hus, och lite annat mysigt.. Bra helg! 
 

You've seen all my mistakes


♫- Florence-Take Care

 

Every day is another chance to make a change


Hello December

Inviger första december på bästa sätt, kallhusbada med min bästa Soff!

Tumblr

http://fannylavre.tumblr.com

RSS 2.0